Aerteknika

Distinctiile GIS «Romania Interior Architecture»

GIS
vizualizari

Pentru a sustine cunoasterea si promovarea proiectelor de referinta din ultimii doi ani din Romania, in cadrul forumului international de arhitectura si design de interior GIS de la Bucuresti vor fi acordate in premiera Distinctiile GIS si realizata expozitia de planse si jurizarea proiectelor inscrise in competitia "Romania Interior Architecture”. Evenimentul este organizat de Asociatia ProEvent si de Ordinul Arhitectilor din Romania si se desfasoara in perioada 21-23 martie, ca un liant intre societate, companii si arhitecti, prin intarirea ideii de comunitate.

Expozitia - Concurs de proiecte „Distinctiile GIS 2016” isi propune sa promoveze arhitectura de calitate, sa reflecte activitatea si realizarile in proiecte ale arhitectilor din Romania, sa promoveze exemple de practica profesionala si sa invite la dezbaterea publica a impactului arhitecturii de interior.

Juriul este alcatuit din: arch. Serban TIGANAS, Presedinte Ordinul Arhitectilor din Romania; Florin MINDIRIGIU, Presedinte asociatia culturala PROEvent; conf.dr. arch. Beatrice-Gabriela JOEGER; arch. Nicholas GALABOV, Vice Presedinte Camera Arhitectilor din Bulgaria; arch. Carlo BERARDUCCI, Fondator Carlo Berarducci Architecture, Italia; arch. Cédric RAMIÈRE, Fondator CoCo Architecture, Franta; arch. Dean LAH, Fondator Enota, Slovenia; interior designer Rai PINTO, Fondator Rai Pinto Studio, Spania.

Exista cinci categorii pentru care se va acorda cate un premiu: sectiunea Rezidential; sectiunea Spatii de birouri si institutionale; sectiunea Spitale; sectiunea: Hoteluri si restaurante; sectiunea Spatii publice, culturale si educationale. Se vor acorda si doua premii speciale: Premiul special al juriului; Premiul de popularitate, acordat pe baza voturilor exprimate de arhitectii prezenti in conferinta.

Prezentarea proiectelor inscrise la Distinctiile GIS va avea loc de la ora 11:45 in sala Atlas din Hotel Radisson Blu. La finalul primei zile de conferinta, 22 martie, de la ora 19:30 va avea loc evenimentul de networking SHARE, dedicat elitei din arhitectura si constructii, in sala Atlas Grand Ballroom. In cadrul acestuia va fi organizata Gala Distinctiilor GIS unde vor fi premiate proiectele castigatoare.

Castigatorii Distinctiilor GIS si proiectele acestora vor fi evidentiate si promovate ulterior si intr-o expozitie itineranta in tara la universitatatile de arhitectura si in seria de conferinte internationale organizate in acest an in Polonia, Ungaria, Cehia , Bulgaria si Turcia.
In competitie s-au inscris zeci de proiecte din diferite zone ale tarii, printre acestia numarandu-se arhitectii:

Adriana Gheorghiescu, Alexandra Berdan, Tiberiu Teodor Stanciu: Farmacia pentru copii; Muzeul Elefantilor; Alexandru Buftea: Something Yellow, Something Blue, a Penthouse for Two; Constantin Gorcea: Modernizare aerogara la R.A. Aeroport “Stefan cel Mare” Suceava; Transformarea cinematografului “Modern” Suceava in Centru Cultural; Dan Goaga: Radio Gaga; Raymond`s House of USA; Casa de vacanta Voronet; Dorin Stefan Adam: Alukonigstahl; Dragos Epure: BDP Express; Music Pub; Orthodontika; Hanul lui Manuc; Eva Eniko: Reabilitare si modernizare amfiteatre UMF; Reparatii curente si restaurare holuri si scara centrala cladire principala UMF; Farkas Lehel: Reabilitare sala cinema Tineretului; George Mihalache: Hotel Mercure Bucharest City Center; Ionel Pascu: Vertiqual; Octavian Lipovan: Reabilitarea, modernizarea si echiparea Ambulatoriului Spitalului Clinic Judetean de Urgenta; Octavian Roman: Restaurant La Samuelle; Restaurant Lolly Pop; Robert Marin: Airport Lounge; Art & Fashion 4 Education; Ravenol; Loft Mamaia; Instalart; Sabin Dumitru, Adrian Cancer-Zanea: Carusel Carturesti; Sebastian Barlica: Ostrea Light; Sorin Rosu: Amenajare biblioteca; Vladimir Darii: N House Design; Vladimir Mandru: Casa Victoria; El Greco; The Lodge.

Pentru cele mai noi informatii referitoare la programul si speakerii conferintelor internationale va invitam sa accesati platforma de comunicare www.share-architects.com
 

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare