Exemple de succes din industria constructiilor la CONTRACTOR 2013

99 vizualizari
Contractor
Distribuie pe

Lideri ai spatiului construit, la Bucuresti

11 - 12 Noiembrie 2013, JW Marriott Bucharest Grand Hotel

ABplus Events in parteneriat cu Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii ARACO organizeaza pe 11 si 12 noiembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cea de-a treia editie CONTRACTOR, Expoconferinta Antreprenorilor de Constructii. Evenimentul va reuni peste 200 de contractori, ingineri constructori, ingineri constructori proiectanti de structuri si manageri din industria constructiilor. Vor fi prezentate cele mai recente exemple de succes de proiectare, executie si management al proiectelor din industria constructiilor.

Contractori invitati si speakeri: ing. Richard BURLEIGH, Presedinte, Skanska Construction Romania; ing. Ákos TAKÁCS, Deputy-CEO, CÉH Group Ungaria - unul dintre cei mai apreciati contractori din Ungaria, laureat al “Construction Award of Merit”; dr. ing. Ioan ASCHILEAN, Presedinte, S.C. ACI CLUJ S.A., Cluj-Napoca; ing. Cristian LUCACIU, Director General, Soletanche Bachy Romania (SBR); ing. Zoltán GÁL, Managing Director, ÓBUDA Group; ing. Claudiu DRAGAN, Director General HOCHTIEF Solutions AG Sucursala Bucuresti.

Lista completa a invitatilor si speakerilor pe www.constructii.contractor.com.ro Studiul de caz al conferintei va fi prezentat de Bog´Art si Popp & Asociatii: proiectarea si constructia cladirii “Unicredit Tower”. Speakeri: ing. Dragos MARCU, CEO si Partener Popp & Asociatii si ing. Liviu BALANESCU, Sef Departament Management de Proiect in cadrul Bog`Art.
Printre proiectele care vor fi prezentate la CONTRACTOR 2013 se numara fabrica Audi din Gyor (data finalizarii constructiei: 2013, suprafata: 240000 m2) si fabrica Mercedez-Benz din Kecskemet (data finalizarii constructiei: 2011, suprafata: 320000 m2).
Programul evenimentului de pe 11 si 12 noiembrie cuprinde 2 sesiuni plenare si o expozitie tematica in care vor fi prezentate produse si solutii pentru industria constructiilor.

CONTRACTOR va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Constanta Ballroom si Grand Ballroom.

Organizator: ABplus Events. Partener institutional: Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii ARACO.
Sponsori: Rom Fracht si ORLEN Asflat.
Partener media principal: Bursa Constructiilor. Partener de comunicare online – SpatiulConstruit. Parteneri media – Revista Constructiilor, InstalNews.ro, Mansarde si Acoperisuri, Pardoseli Magazin, Casa Construct, Construction Shows, Portal Construct, AICPS, ProIdea, e-Build. Travel partner – Opel. Networking partner - Crama Oprisor.

CONTRACTOR 2013 este un eveniment creat de ABplus Events si face din seria expoconferintelor internationale pentru arhitecti si contractori, alaturi de INGLASS, GIS si RIFF.
Grupul de companii ABplus este specializat in crearea, dezvoltarea si organizarea de evenimente de mari dimensiuni, de tip: targuri, expozitii, conferinte, festivaluri. ABplus are o experienta de 16 ani pe piata de evenimente din Romania si are in portofoliul peste 150 de evenimente de mari dimensiuni pentru diferite industrii: constructii, arhitectura, energie, sanatate, educatie, agricultura, servicii. ABplus Events este creatorul conceptului de retea nationala de expozitii si este lider pe piata evenimentelor expozitionale pentru industria constructiilor prin brandul CAMEX. Mai multe despre evenimentele organizate de ABplus Events pe www.abplus.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video