Exemple de succes din industria instalatiilor la CONTRACTOR 2014

95 vizualizari
Contractor 2014
Distribuie pe

Proiectanti si contractori de instalatii din Danemarca, Polonia si Romania
7 - 8 Aprilie 2014, JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Sławomir Sawicki prezinta la Bucuresti un exemplu de instalatii „invizibile”, proiect al uneia dintre cele mai spectaculoase constructii ale anului 2013: Muzeul Istoriei Evreilor din Polonia, cladire emblematica din Varsovia

ABplus Events in parteneriat cu Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania organizeaza pe 7 si 8 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cea de-a doua editie CONTRACTOR, Expoconferinta Internationala a Proiectantilor si Contractorilor de Instalatii. Evenimentul va reuni peste 200 de proiectanti si contractori de instalatii din Danemarca, Polonia si Romania, alaturi de lideri din industrie.

Vor fi prezentate cele mai recente exemple de succes de proiectare, executie si management al proiectelor din industria instalatiilor.
Contractori invitati si speakeri: ing. Sławomir Sawicki, Vicepresedinte si HVAC designer in cadrul companiei POL-CON CONSULTING, Polonia; ing. Finn Buus Steffensen, Seful Departamentului de Inginerie Structurala din cadrul companiei NIRAS Fire Safety Engineering Group, Danemarca; ing. Finbar Murphy, Senior Consultant in cadrul companiei ARUP. Lista completa a invitatilor si speakerilor pe www.instalatii.contractor.com.ro

Printre proiectele care vor fi prezentate la CONTRACTOR 2014: proiectul Muzeului Istoriei Evreilor din Polonia, o „expresie de arta arhitecturala si un exemplu de instalatii «invizibile» intr-o cladire complexa. Standardele inalte, functiile diferentiale, inaltimile limitate, modelarea 3D si viziunea specifica de finisare a arhitectului au necesitat solutii originale. Va fi o placere sa prezint toate acestea si alte probleme de proiectare si executie HVAC ale uneia dintre cele mai speciale executii din ultimii ani” - ing. Sławomir Sawicki, invitat special; proiectul de securitate la incendiu al Salii de Concerte din Copenhaga, proiect care a primit opt premii internationale importante, printre care „European Steel Design Award” si premiul „Best New Public Building” - ing. Finn Buus Steffensen; „design-ul unui nou sistem de dezvoltare a proiectelor de birouri din Bucuresti. Proiectul asigura un mediu de lucru de calitate cu acreditari inalte de sustenabilitate si utilizare low-cost. Aspiratia investitorilor este de a realiza o dezvoltare cu adevarat durabila in limitele realiste ale constrangerilor economice. Prezentarea mea va arata modul in care acesta a influentat procesul de proiectare si rezultatele obtinute” - ing. Finbar Murphy, ARUP.

Programul evenimentului de pe 7 si 8 aprilie cuprinde doua sesiuni plenare si o expozitie tematica in care vor fi prezentate produse si solutii pentru industria instalatiilor.

CONTRACTOR va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Salile Grand Ballroom ABCD, Braila, Galati si Ploiesti.
Info/Acreditari de presa: +40741117720.
Organizator: ABplus Events.
Partener institutional: Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania - AIIR.
Sponsori: ABB, DAIKIN, VAILLANT GROUP, IMMERGAS, CLIMATHERM.
Partener media principal: Tehnica Instalatiilor. Partener de comunicare online – Spatiul Construit. Parteneri media – Arena Constructiilor, Instalatorul, Electricianul, IBC Focus, Instal Focus, E-Build si Proidea. Official Car – Volkswagen Autovehicule Comerciale. Networking partner - Vinarte.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video