Aerteknika

Grupul elvetian Montana inaugureaza fabrica de aluminiu Alu Menziken in Satu Mare

Alu Menziken fabrica extruziuni
vizualizari

Actual Connect, antreprenor general instalatii si bransamente utilitati finalizeaza lucrarea in numai un an de zile

Alu Menziken a inaugurat pe 13 Noiembrie finalizarea investitiei in Fabrica pentru productie extruziuni din aluminiu si topitorie din Mediesul Aurit, judetul Satu Mare. Investitia a fost realizata cu peste 50 milioane de euro si face parte din programul de investitii al grupului elvetian Montana in Romania.
In numai un an de zile Actual Connect, in calitate de antreprenor general instalatii si bransamente utilitati a finalizat cu succes lucrarile necesare. In prezent fabrica functioneaza la o capacitate de 70% in baza comenzilor primite.

Instalatiile realizate (proiectare, procurare si executie) sunt: racord Transgaz, racord apa si puturi, racord fibra optica, apa tehnologica, aer comprimat, nitrogen, argon, CO2, amoniac, hidranti, casa pompe, retea medie si joasa tensiune, instalatii electrice interioare si exterioare, detectie incendiu, CCTV, control acces, voce date, incalzire, ventilatie, climatizare, instalatii sanitare, sistem de alimentare cu energie de backup, cosuri de fum industriale, instalatie de racire in inox, sistem de tratare apa, turnuri de racire.
Echipa Actual Connect care a facut posibila aceasta lucrare: 60 muncitori, 15 ingineri executie, 15 ingineri proiectare si 10 manageri.
Autorizatiile obtinute pentru realizarea lucrarilor sunt: avize drumuri, avize politie, avize mediu, avize ape, avize Electrica, avize gaze, avize Isu, certificat de urbanism, autorizatie de constructie.

Lucrarile de constructii (incluzand prefabricate) au fost realizate de Bauelemente in calitate de antreprenor general constructii.
Echipele care au coordonat realizarea fabricii Alu Menziken au fost din Elvetia, Italia, Austria, Germania, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, Timisoara, Cluj, Bucuresti, Ploiesti, Botosani. Lucrarile au fost verificate si coordonate din partea clientului de 10 ingineri, 5 diriginti de santier, 5 arhitecti, 5 project manageri internationali.
Bazat pe experienta deosebita acumulata inclusiv din acest proiect, Actual Connect este pregatit pentru derularea urmatoarelor proiecte industriale si de eficienta energetica.

Despre Actual Connect SRL
Companie infiintata prin capital 100% romanesc cu o vechime de 12 ani, Actual Connect opereaza in industria energetica si ofera servicii de:
- trading si furnizare energie electrica, produse petroliere si gaze naturale si certificate de emisii de gaze cu efect de sera
- investitii in proiecte de energie regenerabila, cogenerare si trigenerare, solutii patentate pentru eficienta energetica
- antrepriza generala pe lucrari de constructii industriale (incalzire publica, centrale nucleare, infrastructura)
Printre proiectele companiei se numara prima statie de cogenerare din Romania, obtinere ATR Parklake, obtinere ATR si EPC The Mark Offices, deviere LEA 20KV JIlava, modernizare si amplificare statia 110Kv Enel Pipera, modernizare statii electrice Electrica Galati, montare echipamente statia 220Kv Transelectrica Fundeni, mentenanta pentru retelele de joasa si medie tensiune pentru ENEL Ilfov.

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

metalshow&tib

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019