Grupul PM a lansat linia de produse TSV Thermo Green – o soluție inovatoare pentru izolarea tâmplăriei

87 vizualizari
TSV Thermo Green
Distribuie pe

Grupul PM a lansat pe piața accesoriilor pentru izolarea tâmplăriei din lemn și PVC linia de produse TSV Thermo Green produse dintr-un material funcțional realizat 100% din PET reciclat cu caracteristici de eficiență termică sporită.

Performață izolare termică U: 0,6 W/(m²k) – superioară majorității geamurilor tripan existente în piață.

„Grupul PM caută mereu soluții la nevoile identificate pe teren, printr-un proces permanent de inovare, lansăm produse noi care să acopere și cele mai exigente cerințe în ceea ce privește construcțiile pasive, eficiente termic. Sustenabilitatea ne preocupă de aceea căutăm materiale de productie sustenabile pe termen lung în conformitate cu standardele nZEB fie prin caracteristicile tehnice remarcabile fie prin procedeul de productie. TSV Thermo Green este un exemplu în acest sens remarcându-se și prin materialele reciclate din care este produs dar și prin calitățile funcționale pe care le îndeplinește” – Simona Urs, manager general Grup PM.

TSV Thermo Green este un material cu o greutate redusă dar cu o rezistență mecanică ridicată. Ușurința în manevrare și caracteristicile tehnice superioare poziționează materialul termoplastic TSV Thermo Green ca un material cu multiple posibilități de utilizare în domeniul construcțiilor.

Linia de produse TSV Thermo Green cuprinde:

  • Profil înălțare solbanc adaptat pentru toate tipurile de profile de fereastră
  • Profil de termoizolare a soclului utilizat pentru termoizolarea și hidroizolarea optimă a ușilor
  • Precadre
  • Placă termoizolare sub glaf exterior/ interior

Produsul poate fi livrat în 2 - 3 zile lucrătoare în funcție de zona țării de unde este realizată comanda. Detalii pe www.tsvline.com/ro/thermo-green/

TSV Thermo Green face parte din linia de produse lansate de companie sub brandul TSV care reprezinta identitatea unui sistem premium de glafuri din aluminiu, performant atat din punct de vedere tehnic cat si estetic.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video