Aerteknika

Knauf Insulation desemnata compania globala a anului in domeniul materialelor de izolatie

Knauf Insulation a premiului Compania Globală a Anului 2018
vizualizari

Suntem încântați să anunțăm acordarea către organizația Knauf Insulation a premiului Compania Globală a Anului 2018 în domeniul materialelor de izolare

Distincția a fost decernată în cadrul celei de-a 13-a ediții a Conferinței Mondiale a Producătorilor de Materiale Izolatoare, care a reunit 160 de delegați ai corporațiilor multinaționale din domeniu pentru a discuta despre cele mai noi tendințe, despre ultimele știri și cercetări din industrie.
În anul 2009 companiei Knauf Insulation i s-a acordat premiul pentru produsul de izolare al anului la nivel mondial, datorită implementării tehnologiei revoluționare ECOSE.Knauf Insulation a premiului Compania Globală a Anului 2018

Un tribut adus eforturilor susținute

Cu prilejul primirii noii distincții, Jean-Claude Carlin, CEO al Knauf Insulation, a precizat:

“Acest premiu reprezintă un tribut extraordinar adus eforturilor întregii echipe de angajați ai Knauf Insulation, mai ales în contextul unei competiții de calitate”.  
Companii înscrise la evenimentul din acest an au fost și Rockwool, Saint-Gobain, URSA Insulation, Covestro, BASF, Owens Corning și Johns Manville și TechnoNICOL.

CEO-ul companiei a mai adăugat:

“Premiul pentru Compania Globală a Anului 2018 este o recunoaștere a angajamentului nostru de a crea soluții care să facă față provocărilor ridicate de clienți și parteneri și care să contribuie la protejarea planetei. Este un premiu care demonstrează că ne pasă – un premiu de care trebuie să fim mândri cu toții.”

Piață europeană în creștere

Eficiența energetică, impactul asupra mediului și schimbările climatice, precum și noile tendințe, cercetarea și evoluțiile au fost pe agenda celor două zile ale conferinței anuale desfășurate la Viena.
Printre cele mai importante dezvăluiri, delegații au aflat că piața europeană a izolațiilor a crescut mai accelerat decât piața construcțiilor, că amortizarea în industrie a fost chiar mai mare decât a clădirilor rezidențiale.

• Pentru detalii suplimentare despre eveniment, va invităm să accesați:

http://www.globalinsulation.com/conferences/global-insulation/awards

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

metalshow&tib

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019