Mobila viitorului este prezentată la #BifeSim2023!  Vizitează cel mai important eveniment al industriei home & deco

94 vizualizari
Mobila viitorului este prezentată la #BifeSim2023!  Vizitează cel mai important eveniment al industriei home & deco
Distribuie pe

Vrei să îți decorezi locuința după cele mai noi tendințe și să descoperi stiluri extravagante de amenajare? Vizitează BifeSim2023 în perioada 21 – 24 septembrie și alege calitatea pentru casa ta.

Video file

Te așteptăm în Pavilionul B2 al ROMEXPO cu oferte speciale și idei spectaculoase de design. BifeSim2023 – cel mai important eveniment dedicat industriei home & deco din România și străinătate - este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene.

Bife Sim 2023                    Bife Sim 2023

Evenimentul promovează culorile în trend de anul acesta, obiectele de decor must -have în orice proiect de design, elementele naturale care ilustrează legătura dintre om și natură, materialele și piesele de mobilier care sunt la modă, precum și articolele cu aspect vintage care dau un farmec aparte spațiului de locuit. 

De asemenea, BifeSim2023 prezintă și cele mai avansate utilaje și echipamente folosite în procesul de producție, execuție, finisare și montaj.

Bife Sim 2023                      Bife Sim 2023

„Ediția de anul acesta a fost gândită ca o platformă de prezentare atât a celor care au o activitate consolidată și dictează tendințele pieței, cât și a celor care abia s-au lansat în acest sector și vor să beneficieze de o mega expunere. În cadrul manifestării, specialiștii au ocazia să identifice noi oportunități de colaborare, să prospecteze cererea și concurența și să încheie parteneriate benefice pentru afacerea lor. Evenimentul are și o latură dedicată publicului larg, astfel că cei prezenți se pot inspira din proiecte expuse și pot beneficia de ofertele speciale valabile pe perioda târgului”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Program de vizitare
21 – 23 septembrie 2023: între orele 10:00 – 18:00
24 septembrie 2023: între orele 10:00 – 16:00

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video