Mobilitatea, tema centrala a forumului Cities of Tomorrow #3

45 vizualizari
 Cities of Tomorrow #3
Distribuie pe

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana si Asociatia Zeppelin organizeaza in data de 24 martie 2015 la hotel Crowne Plaza din Bucuresti cea de-a treia editie a forumului Cities of Tomorrow, cea mai importanta intalnire din Romania dintre business, arhitectura si administratie.

Evenimentul este gandit ca un mix intens si bogat de prezentari, discutii intr-un cadru organizat si networking. Conferintele unor personalitati internationale se combina cu analize si propuneri adaptate contextului romanesc. Discutam impreuna despre cum ne miscam in si intre orase, despre cum se misca orasele si arhitectura, despre cum sa acceleram si sa ghidam dezvoltarea, despre noi sisteme de transport si infrastructura inteligenta, tehnologii pentru comunicare, gestiune si constructii.
Sunt asteptati in jur de 250 de participanti, atat actori din mediul privat: arhitecti, proiectanti, constructori, dezvoltatori si investitori implicati sau interesati direct de proiecte de infrastructura si mobilitate, planificare urbana si dezvoltare strategica, cat si reprezentanti ai autoritatilor locale si centrale din Romania.

Mobilitatea, tema centrala a forumului Cities of Tomorrow #3
O sesiune comuna, „Orase inteligente, mobilitate inteligenta” si doua workshop-uri separate, „Oameni mobili, arhitectura mobila” si ”Orase in miscare” trateaza mobilitatea din doua perspective:

1. Relatia dintre mobilitate si oras
Vorbim despre ultimele tendinte in transportul public si privat – sisteme de management si vehicule inteligente, infrastructura, intermodalitate, car-sharing, smart parking, viziuni si politici de mobilitate, proiecte si operatiuni concrete. Toate acestea sunt puse in legatura cu perspectiva urbana si cea economica: strategii si planificare, dezvoltare urbana, mobilitate, investitii si piata de real estate, orasul sustenabil. Cei doi vorbitori internationali, specialisti de prestigiu, vor prezenta tendinte de ultima ora si filozofia si actiunile de succes. Specialisti romani din domeniul transportului, afacerilor, arhitecturii, reprezentanti ai companiilor de top si ai administratiei dezbat situatia si perspectivele din Romania.

2. Mobilitatea de dincolo de transport. O lume in miscare
Intelegem prin mobilitate si transformarile rapide, evolutiile explozive din tehnologiile de comunicatii si control si, in general, din revolutia digitala si implicatiile acestora asupra societatii, folosirii spatiului si, deci, a arhitecturii si amenajarilor. Discutam despre casa si biroul viitorului, despre noi modele de afaceri, noi consumatori si noi piete, revolutia verde si noua paradigma a constructiilor (inclusiv integrarea vehiculelor inteligente si a sistemelor de transport colaborativ), dar si despre crearea si regenerarea spatiilor urbane si a constructiilor existente.

Cei doi Key-speakers si-au confirmat deja prezenta:
Michael Horodniceanu, Ph.D.
, presedinte al MTA Capital Construction, supervizeaza in prezent proiecte in valoare de peste 20 miliarde USD. In trecut a ocupat postul de New York City`s Traffic Commissioner. Expert in domeniul infrastructurii de transport, atat in domeniul public cat si in cel privat.
Prof. Jörn Walter, Chief Urban Planner al orasului Hamburg, Germania. Expert in dezvoltare urbana si arhitectura, detinator al „Schinkelpreis Städtebau” (Premiul Schinkel pentru urbanism), profesor invitat la Universitatile din Viena, Dresda si Hamburg.

Pentru inscrieri la conferinta: Rosemarie Negrea
Consultant Market Entry & Business Development
Representative of Expo Real München for Romania
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana
Tel: +40 21 2079167, Fax: +40 21 2231538
E-Mail: negrea.rosemarie@ahkrumaenien.ro
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 2.521 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.360 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.600 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video