Murali Store a deschis cel mai mare showroom de vopsele decorative de lux din România, după o investiție de peste 100.000 euro

818 vizualizari
constructii
Distribuie pe

Murali Store, importatorul oficial al vopselelor premium Benjamin Moore în România și unul dintre cei mai mari distribuitori de vopsele de pe piața locală, a inaugurat cel mai mare showroom de vopsele decorative de lux din România, stabilind un nou standard în designul interior pe piața locală. Investiția în noul showroom se ridică la peste 100.000 euro, fiind parte din strategia de dezvoltare a companiei, ca urmare a creșterii cererii cu 30% pentru vopsele premium pe piața amenajărilor interioare de lux în ultimii ani. 

Deschis la finalul lunii iulie, showroom-ul Murali Store, aflat în zona Calea Dorobanți din București (strada Ion Slătineanu, nr. 14), are o suprafață de aproape 200 mp, fiind cel mai mare showroom de pe piața de vopsele de lux din țară. În showroom-ul Murali Store din București se regăsește cea mai extinsă gamă de vopsele premium, 3.500 de nuanțe unice, ale brandului american Benjamin Moore, cel mai exclusivist producător de vopsele din lume, dar și ale brandurilor italiene Cebos și Valpaint.

“Showroom-ul Murali Store din București este al doilea showroom pe care l-am deschis, după cel din Timișoara în 2021, fiind o decizie firească, dar în același timp strategică pentru dezvoltarea business-ului nostru, având în vedere creșterea accelerată a pieței de amenajări interioare de lux din România. În ultimii ani, am avut o creștere de 30% a cererii pentru vopsele premium, ritm care se menține în prezent, iar Bucureștiul și zona de sud-est a țării aveau nevoie de un furnizor de încredere care să îndeplinească cerințele de consultanță personalizată atât pentru partenerii noștri, specialiștii în arhitectură și design interior, cât și pentru beneficiarii finali. Există un interes crescut din partea românilor pentru adăugarea de lux și rafinament în amenajările locuințelor, nu doar în București-Ilfov, ci și în județe precum Brașov, Constanța, Iasi, Cluj și Timișoara, pe care îl satisfacem prin soluțiile oferite prin colaboratorii noștri și echipa noastră de consultanți din cele două showroom-uri”, declară Adriana Dobriceanu, co-fondator Murali Store.

În showroom-ul Murali Store din București lucrează o echipă de 4 consultanți sprecializați în oferirea de soluții personalizate pentru alegerea nuanțelor și texturilor vopselei și în design interior. 

Inaugurarea showroom-ului a fost făcută în prezența a peste 100 de invitați, printre care și reprezentanții brandurilor Benjamin Moore, Cebos și Valpaint, ale căror produse sunt prezente în portofoliul Murali Store. 

“Am pregătit deschiderea showroom-ului Murali Store din București în cel mai efervescent sezon, perioada iulie-septembrie fiind cea mai preferată perioadă pentru renovări și amenajări interioare. În această perioadă, proiectele de renovare și de aplicare a vopselelor încep de la 3.000 de euro pentru un apartament și ajung la 20.000 de euro pentru case cu o suprafață de 120 mp. Cele mai vândute produse din portofoliul nostru sunt vopselele premium Benjamin Moore, cele mai exclusiviste vopsele din lume, pentru care cererea a crescut cu 25% în primele luni din vară față de lunile din iarnă. De altfel, interesul pentru produse și soluții de amenajare interioară și decorarea locuinței este în prezent la cel mai mare nivel din ultimii ani, piața de lux cunoscând o nouă etapă de dezvoltare. Per total, vom vedea o creștere accentuată atât al nivelul business-ului nostru, cât și pe piață, nu doar în sezonul de vară, ci pe întreg anul 2023”, declară Adriana Dobriceanu, co-fondator Murali Store.

Aproximativ 50% din cifra de afaceri a Murali Store este generată de produsele Benjamin Moore, preferate în general pentru amenajarea apartamentelor de lux, a caselor sau a showroom-urilor. Astfel, cu vânzări anuale de 1,2 milioane de euro pentru vopselele americane Benjamin Moore, pentru acest brand, cel mai mare producător de vopsele exclusiviste din lume, Murali Store este unul dintre cei mai importanți distribuitori din Europa de Est.

În 2023, Murali Store estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 22%, la peste 3 milioane de euro, cea mai mare parte din afaceri fiind generată de proiecte de amenajare pe segmentul B2C. 

În ultimul an a crescut cererea și din partea segmentului de business, în special din HoReCa, unde principalele proiecte amenajate cu vopsele de la Murali Store au fost Casa Mița Biciclista din București, unde s-au folosit vopsele Benjamin Moore pentru renovarea saloanelor, și Restaurantul Raionul de Pește din Floreasca.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video