Noutati la Ambient Expo 2013

56 vizualizari
cada de baie
Distribuie pe

In perioada 18 - 21 aprilie 2013, la ROMEXPO, va avea loc cea de-a XX-a editie AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine.

Cu aceasta ocazie, S.C. Hydroline S.R.L., Aqualing si Selena Art vor expune alaturi de cele mai importante firme din domeniu noi produse si elemente decorative destinate relaxarii si ambientarii spatiilor de locuit.

Astfel, S.C. HYDROLINE S.R.L. participa la expozitii pentru a afla nevoile si parerile clientilor.
In cadrul AMBIENT EXPO, S.C. HYDROLINE S.R.L. va prezenta noutatile din gama proprie de produse incluse in catalogul 2013:

BLUEWAVE Spa Stereo System: Acesta are bluetooth integrat ce poate fi conectat la sistemele audio compatibile: FM/MP3/iPod, avand o acoperire de pana la 50 m.
Modelul Aspen, de 7-8 locuri, dimensiuni: 280 x 229 x 106 cm; Modelele Aspen si Maxxus din seria Premium Plus 880 sunt considerate cele mai luxoase cazi portabile din lume;

• Schimbari de look la aproape toate modelele exoistente, pentru o cat mai usoara utilizare si un design cat mai elegant;
• Modelele Capri si Dover, 2-3 locuri, dimensiuni 176x209x78 cm, din seriile 880 (Premium Plus) si 780 (Premium) vor avea sistem stereo optional;
• Noi modele pentru anul 2013: Montclair (4-5 locuri, 191x231x86 cm) din seria Premium 780 si Edison (7 locuri, dimensiuni 214x214x92 cm) din seria Clasica 680;
• Noi jeturi inteligente pentru o gama cat mai variata de hidromasaj si maximum de terapie;
• Modelele din seriile 880, 780 si 680 contin duze cu finisaj elegant din otel inoxidabil si sistemul de dezinfectare CLEARRAY pe baza de UV-C;
• Modelele din seria Clasica 680 detin un elegant sistem de iluminare perimetral cu leduri;
• O gama variata de culori interior-exterior in nuante ce se integreaza perfect in natura.

Firma Aqualing a fost infiintata in 1991 in Ungaria, ocupandu-se atunci de constructii si de intretinere piscine. Acum Aqualing este prezenta in Romania, Serbia si Bulgaria, reusind sa puna bazele productiei proprii de chimicale pentru piscine.

Portofoliul produselor Aqualing este unul vast, acoperind domeniul de constructii-intretinere piscine, printre care: piscine gonflabile, piscine cu pereti metalici, pompe si filtre pentru piscine, componente pentru constructii de piscine, produse pentru intretinerea piscinelor, chimicale de intretinerea apei Pontaqua.

SC Selena Art Deco&Painting SRL va ofera picturi la preturi accesibile, fie ca doriti sa cumparati un tablou pentru un plus de rafinament in casa dv., fie ca vreti sa faceti un cadou.
De la Selena Art Deco&Painting SRL puteti cumpara reproduceri dupa picturile celebre pe care le doriti. Firma colaboreaza cu o echipa de artisti talentati si experimentati care re-creeaza pentru clienti, linie cu linie si tusa cu tusa, marile lucrari ale maestrilor. Firma ofera spre vanzare si picturi originale.

Eveniment lider pentru zona Europei Centrale si de Sud-Est, AMBIENT EXPO a ajuns in acest an la cea de a XX-a editie. Sub un singur acoperis, intre 18 si 21 aprilie veti regasi cea mai cuprinzatoare gama de produse si sisteme pentru ambientari, decoratiuni si mobilier.

Peste 100 de companii din Romania si din strainatate, din tari precum: Bulgaria, Grecia, Italia, Polonia, si Ungaria vor prezenta tot ce au mai bun pe o suprafata de peste 4.000 de metri patrati.

Decoratiuni, corpuri de iluminat, mobilier, arhitecti si designeri - AMBIENT EXPO se transforma intre 18 si 21 aprilie in locul unde casa ta prinde contur.

In aceeasi perioada cu aceasta manifestare se desfasoara la ROMEXPO alte 5 evenimente ce impreuna vor duce la crearea caminului de vis. Este vorba despre: CONSTRUCT EXPO, ROMTHERM, ANTIQUE MARKET, EXPO FLOWERS & GARDEN si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE.

Pentru mai multe detalii despre AMBIENT EXPO accesati www.ambient-expo.ro si pentru a vizualiza programul expozitional ROMEXPO vizitati www.romexpo.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video