Numaratoarea inversa a inceput: In mai putin de 10 zile ne vedem la ExpoConferinta ARThitecture!

52 vizualizari
ARThitecture Conference & Expo
Distribuie pe
Au ramas mai putin de 10 zile pana la intalnirea arhitectilor din cadrul celei de-a doua editii ARThitecture Conference & Expo.
Pe 3 Octombrie ne reunim in cadrul cadrul centrului business The Office din Cluj Napoca si dezbatem teme precum: Digital Design Approach, Strategii Sustenabile, Reflectii Urbane, Perspective asupra unui oras verde, dar si prezentari de proiecte premiate si apreciate la nivel national si international.

Lista speakerilor la ARThitecture:
Carlos Luna | Zaha Hadid Architects
Bryan Avery | Avery Team Architects
Serban Tiganas | Dico si Tiganas
Vlad Gaivoronschi | Andreescu si Gaivoronschi
Alexandra Stoica | DAS Engineering Group
Constantin Goagea | Zeppelin Association
Eugen Panescu | Planwerk
Marina Neagu | World Bank
Daniela Maier | Vicepresedinte al Ordinului Arhitectilor Transilvania, organizator Scena Urbana
Daniel Popa | Reynaers Aluminium
Attila Anderlik | Alukonigstahl

ARThitecture ofera participantilor oportunitatea de a cunoaste indeaproape abordarile si tehnicile de proiectare ale unora dintre cele mai cautate case de arhitectura din Romania si din strainatate, proiecte actuale ale speakerilor, dar si oportunitatea de a intalni parteneri de incredere, furnizori de produse si servicii de cea mai inalta calitate:

Noua usa glisanta ce ofera o priveliste infinita!
Tendinta actuala din arhitectura de a aduce "cat mai multa lumina prin suprafete mai mari de sticla" a stat la baza realizarii noului sistem de usa glisanta Hi-Finity. Acesta a fost conceput pentru a imbina o ridicata performanta energetica cu un grad foarte mare de transparenta, ce permite patrunderea nelimitata a luminii naturale in spatiul locuit. Astfel, profilele slim, aproape invizibile de care dispune usa glisanta Hi-Finity creeaza impresia unei ferestre transparente extinsa din podea pana in tavan ce deschide locuitorilor o priveliste infinita.
Performanta energetica ridicata, gradul mare de transparenta si aspectul contemporan pozitioneaza acest sistem drept solutia ideala in cazul constructiilor cu un consum redus de energie.
Design atractiv & Performanta
Prin acest sistem Reynaers a raspuns cu succes cerintei actuale de a oferi un sistem cu design neted, atractiv, elegant care beneficieaza si de o rezistenta inalta. De aceea, desi partea vizibila a profilului este minima rezistenta ridicata a sistemului glisant este realizata prin lipirea aluminiului de sticla. Astfel, Hi-Finity poate sustine un panou de sticla de pana la 500 kg.
Securitate & Confort
Sistemul Hi-Finity asigura o protectie anti-efractie foarte ridicata prin mecanismul de blocare al usii ce este ascuns in perete, in partea de sus a usii. In combinatie cu sticla stratificata, sistemul Hi Finity a fost testat in conformitate cu RC2.

Reynaers Aluminium este principalul furnizor european de solutii inovatoare și durabile pentru uși și ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare, sere și solutii pentru energie solara. Infiintata in anul 1965 si cu sediul in Duffel (Belgia), compania Reynaers Aluminium are birouri in peste 30 de tari din intreaga lume.

Eveniment realizat in parteneriat cu OAR. Sustinut de: Floors for You, Brikston, Big Impex, Chic Ville si Euro GSM.
Sponsori principali: Ruukki, Reynaers Aluminium, Alukönigstahl, Aluterm Group, Stonerex.
Organizator: Libero Events

Libero Events este o agentie organizatoare de evenimente B2B si B2C care are in portofoliu manifestari in domenii precum: turism, comert online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectura, software si marketing. Organizam targuri si conferinte: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay.

Contact: office@liberoevents.ro sau 0752 552 464.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video