RoGBC pune la dispozitia dezvoltatorilor de proiecte ghidul «Case Verzi»

64 vizualizari
case verzi
Distribuie pe
Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) pune la dispozitie un ghid pentru investitorii si dezvoltatorii de proiecte rezidentiale care doresc sa certifice proiectele lor precum "Case Verzi".

Documentul complet poate fi descarcat gratuit in limba romana si engleza pe site-ul organizatiei - www.RoGBC.org. Membrii comunitatii sunt de asemenea invitati sa comenteze cerintele programului cu privire la calitate, eficienta energetica si impactul semnificativ redus asupra mediului al proiectelor certificate.

Programul este conceput pentru a fi credibil si la un pret accesibil, si de a lucra cu obligatiile existente, cum ar fi obtinerea certificatului de performanta energetica, pentru a asigura randamentul maxim pe investitii pentru proprietarii locuintelor, dezvoltatorii de proiecte si bancile care ofera credite ipotecare asupra proprietatilor.

RoGBC a programat workshop-uri gratuite pe 23 aprilie,14 mai si 3 iunie 2015 care vor avea loc simultan in Bucuresti, Iasi si Cluj, deschise tuturor profesionistilor din sectorul constructiilor implicati sau interesati in proiecte rezidentiale verzi. Consiliul va prezenta, de asemenea, "Pavilionul Case Verzi" la Targul National Imobiliar din Bucuresti pe 15-17 mai.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul RoGBC sau contactati:
Monica.Ardeleanu@RoGBC.org si Elena.Rastei@RoGBC.org; tel: 004021 222 0011

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 2.521 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.360 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.600 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video