Schuco deschide o noua hala de productie

47 vizualizari
Schucco
Distribuie pe

Situata in Weissenfels, Germania, hala raspunde cererii mari de profile din PVC de o coloristica diversificata

In orasul Weissenfels din Germania se afla, incepand din 2006, sectiile de productie pentru profile din PVC ale Schuco International. Pentru ca in anul 2012 s-au caserat mai mult de 13 milioane de metri de profile din PVC, solicitand la maxim capacitatile existente, a fost luata hotararea constructiei unei noi hale. Suprafata acesteia este de peste 6.300 m², care include spatii de birouri, cu toate facilitatile necesare, spatii de depozitare si linii pentru manipulare. Valoarea investitiei a fost de peste 11 milioane Euro, hala fiind inaugurata pe 22 martie 2013, dupa 17 luni de lucrari, de dl. Andreas Engelhardt, CEO al Schuco.

Procentul de profile colorate reprezinta circa 30% din productia totala de profile din PVC a companiei Schuco si cererea este in continua crestere. In stoc exista peste 380.000 m² de folie in peste 70 de culori si diferite structuri ale suprafetei, care pot raspunde rapid oricarei cereri particulare de finisare a profilelor. Posibilitatea livrarii rapide catre client este de asemenea determinata de numarul de instalatii de caserat disponibile, acestea fiind utilajele care asigura “legatura” permanenta intre profil si folia decorativa. Urmarind dezideratul unei eficiente cat mai mari, noua hala are spatiu pentru 14 astfel de instalatii. Un alt aspect important legat de construirea noii hale este crearea a 60 de noi locuri de munca, pentru care sunt deja in curs de specializare tineri din regiune.
Hala de laminare este dotata cu cea mai moderna tehnologie, “vedetele” fiind instalatia de taiere a foliilor, raftul multietajat cu capacitate de 1000 de folii decorative si 11 linii automatizate de caserare de ultima generatie. Pentru comenzi reduse se poate utiliza o instalatie speciala, destinata realizarii unor cantitati mici de profile intr-un mod rapid si avand avantajul unor costuri reduse.

Sectiile de productie de la Weissenfels, cu 34 de linii de extrudare, se situeaza printre cele mai moderne din Europa. In 2012 au fost produse circa 65.000 tone de profile din PVC, cifra de afaceri depasind 240 milioane Euro. Depozitul, a carui suprafata depaseste 46.000 m², adaposteste peste 3200 de profile diferite, in jur de 170 de tipuri de armaturi din otel si peste 3.000 de articole de feronerie si accesorii.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukönigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video