Slawomir Sawicki prezinta proiectul de instalatii al Muzeului Istoriei Evreilor din Polonia, in aprilie, la Bucuresti

43 vizualizari
archi
Distribuie pe
In perioada 7-8 aprilie 2014, la Bucuresti va avea loc cea de-a doua editie a Expoconferintei Antreprenorilor de Instalatii CONTRACTOR, unde inginerul Slawomir Sawicki va prezenta, in calitate de invitat special, proiectul de instalatii al Muzeului Istoriei Evreilor din Polonia.

martie 2014 - Proiectul Muzeului Istoriei Evreilor din Varsovia a constatat in proiectarea ansamblului de instalatii HVAC, electrice, sanitare, precum si sistemele informatice. Muzeul include un hol principal, la intrare, doua zone de expozitii, sala de conferinte cu o capacitate de 500 de locuri, biblioteca tematica, zone mai mici de prezentare multimedia, restaurant evreiesc, sali educationale, birouri, spatii de servicii in scopuri expozitionale si camere tehnice pentru intretinerea cladirii.

Pentru realizarea proiectului au fost utilizate sisteme clasice mixte de aer conditionat cu difuzoare si filtre, dar sunt si zone cu grinzi de racire si spatii de ventilatie prin deplasare.
Cladirea a fost proiectata cu o acoperire completa a sistemelor de instalatii sanitare si de reducere a zgomotului in zone predispuse. Instalatiile de incalzire si racire utilizate sunt in mare majoritate clasice, insa, in expozitia temporara au fost implementate sisteme de stabilizare a temperaturii prin podea pentru a obtine rezultatul dorit, impus de standardele de climatizare interna. Protectia impotriva incendiilor este asigurata prin hidranti de incendiu, sprinklere si instalatii de stingere cu gaz.

Slawomir Sawicki este HVAC designer si manager in cadrul companiei Pol-Con Consulting Polonia. Slawomir detine un portofoliu bogat de proiecte precum: Biblioteca Universitara Varsovia, mall-ul Guliwer, mall-ul Reduta, Centrul Comercial IKEA, etc.
Pol-Con Consulting este lider in proiectarea instalatiilor pentru constructii si lucrari de infrastructura din Polonia.

Expoconferinta Antreprenorilor de Instalatii CONTRACTOR face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura si antreprenoriat organizate de ABplus Events, alaturi de CONTRACTOR CONSTRUCTII, INGLASS, GIS, LAUD si RIFF.

 
Data, locatia: 7-8 aprilie 2014, Bucuresti
Structura evenimentului: expoconferinta - sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expozitie tematica
Organizatori: ABplus Events
Sponsori: ABB, Daikin si Vaillant
Partener media principal: Tehnica Instalatiilor
Partener media: Arena Constructiilor, Instalatorul, Electricianul
Website: www.instalatii.contractor.com.ro
Contact: contractor@abplusevents.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video