Eaton a produs intreruptorul automat modular cu numarul 1 miliard - si toate intr-o singura fabrica

180 vizualizari
întreruptoare automate modulare (MCB) Eaton
Distribuie pe

În mai 2018, Eaton a sărbătorit o piatră de hotar deosebită, deoarece producția de întreruptoare automate modulare (MCB) la sediul său din Schrems, Austria, a depășit pragul istoric de un miliard.

MCB-urile se găsesc în aproape orice locuință și oriunde este utilizată electricitatea. Numele lor și dimensiunea redusă minimalizează rolul esențial pe care îl joacă, deoarece ne protejează pe noi și  casele noastre de scurtcircuit, supracurent și de incendiile electrice devastatoare pe care le pot provoca. Cu o prezență estimată în 100 de milioane de gospodării, Eaton este unul dintre cei mai importanți producători de MCB-uri din întreaga lume. Astfel, tehnologia noastră aduce o contribuție importantă la reducerea pericolului producerii incendiilor electrice, care, în Uniunea Europeană, provoacă în fiecare an aproximativ 6,25 miliarde de euro în daune materiale, precum și aproximativ 1 000 de decese care adesea ar fi putut fi prevenite.intreruptoare automate modulare

Tehnologia MCB a companiei Eaton a parcurs un drum lung. MCB-ul modern din industrie, după cum îl cunoaștem și pe care se bazează modelul nostru actual, a fost inițial dezvoltat în Austria la începutul anilor '60, sub conducerea profesorului Gottfried Biegelmeier. Un adevărat pionier al tehnologiei, el a verificat personal eficacitatea și siguranța dispozitivelor testându-le pe propriul corp (după cum se poate vedea în imaginile de mai jos) și de prin 1964, acestea au fost gata pentru producția în serie.
 
De la început, MCB-urile noastre au fost fabricate la facilitatea din Schrems, care și-a menținut poziția de centru de excelență și de inovare chiar și în fața unei concurențe puternice. Este o dovadă a calității înalte a cercetării și dezvoltării realizate la Schrems sub conducerea profesorului Biegelmeier, că designul - care stă și la baza produsului actual - a salvat vieți de peste 50 de ani.

Pentru a afla mai multe despre gama de întreruptoare automate modulare a firmei Eaton, vizitați site-ul nostru sau contactați-ne direct pentru a afla cum se pot sprijini proiectele dvs. pe produsele noastre cu calități dovedite.

Eato 1 miliard intreruptoare

Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiză în protecţia şi distribuţia energiei electrice; alimentare de rezervă şi de siguranţă; control şi automatizări industriale; sisteme de iluminat şi securitate; soluţii de cablare structurată; soluţii pentru medii de lucru severe şi periculoase şi servicii de inginerie. Datorită soluţiilor sale globale, Eaton răspunde cu succes celor mai importante provocări actuale privind managementul energiei electrice.

Eaton este o companie specializată în managementul energiei, care a realizat în anul 2017 o cifră de afaceri de 20,4 miliarde USD. Noi oferim soluții eficiente din punct de vedere energetic, care îi ajută pe clienții noștri să gestioneze energia electrică, hidraulică și mecanică într-un mod mai eficient, mai sigur și mai durabil. Eaton se dedică îmbunătățirii calității vieții și a mediului înconjurător, prin utilizarea tehnologiilor și a serviciilor de management al energiei. Eaton are aproximativ 96 000 de angajați și comercializează produse către clienți din peste 175 de țări. Pentru informații suplimentare, accesați site-ul Eaton.eu.

Întrebări de la cititori: Eaton Electric srl, Baneasa Business & Technology Park
Sos. Bucuresti – Ploiesti,  nr. 42-44, cladirea B2, etaj 3, 013696 Bucuresti, sector 1, Romania. Tel: +40 (021) 361 09 09, Email: infobucharest@eaton.com

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitaţi www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente ştiri, urmăriţi-ne pe Twitter (@ETN_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton).

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video