SUEZ si Schneider Electric isi unesc fortele pentru a accelera digitalizarea in sectorul apei

87 vizualizari
SUEZ
Distribuie pe

Schneider Electric si SUEZ au anuntat ca isi unesc fortele pentru accelerarea implementarii solutiilor digitale pentru eficienta energetica, conservarea resurselor si controlul impactului carbonului in ceea ce priveste sistemele de management al circuitului apei.

Aproximativ doua treimi din populatia lumii va locui in zone cu deficit de apa pana in 2025. SUEZ si Schneider Electric intentioneaza sa ajute comunitatile sa faca fata provocarilor deficitului de apa prin implementarea unor infrastructuri mai performante si mai fiabile pentru circuitul apei.

Conform unui acord international, Schneider Electric va integra gama de produse digitale AQUADVANCED® de la SUEZ in software-ul sau de management al circuitului apei, EcostruxureTM Water Advisor. Implementat de mai bine de 10 ani printre companiile publice si private de gestionare a apei din intreaga lume, AQUADVANCED® acopera in prezent peste 1.500 de retele si instalatii. 

Directionata catre operatorii de retele, instalatii si echipele de management al resurselor de apa, combinatia EcoStruxure Water Advisor si AQUADVANCED® este unica pe piata. Echipata cu inteligenta artificiala inovatoare si tehnologii de invatare automata, solutia integreaza si prelucreaza mii de puncte de date in timp real, permitand monitorizarea si gestionarea proactiva a infrastructurii de tratare a apei, in toate etapele circuitului apei: detectarea scurgerilor si a poluarii, controlul impactului evenimentelor climatice extreme, cum ar fi inundatiile si secetele, asigurarea aprovizionarii la cel mai bun pret si optimizarea epurarii apei si a apelor uzate pentru a indeplini standardele de reglementare si de mediu.

Noua suita de oferte poate reduce consumul de energie cu pana la 30%, poate reduce apa nefacturabila cu 15% si poate proteja calitatea mediului gazda prin reducerea la jumatate a volumelor de ape uzate evacuate. De asemenea, poate oferi o reducere de pana la 25% a costurilor operationale, iar solutia digital twin poate oferi o reducere de pana la 20% a costului total de proprietate. Scopul SUEZ si Schneider Electric este de a accelera adoptarea solutiilor digitale cu performante dovedite in industria apei.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video