Grupul Fegime se extinde si il numeste director general pe Costin Cunesteanu

178 vizualizari
Fegime
Distribuie pe

Dupa ce Fegime, grupul distribuitorilor de echipamente electrice, s-a extins in 2015, prin primirea unui nou membru (compania Consolight), acesta continua sa isi consolideze pozitia pe piata romanesca prin numirea domnului Costin Cunesteanu in pozitia de director general al grupului.

Cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniul iluminatului si echipamentelor electrice, Costin Cunesteanu isi propune sa transforme grupul Fegime Romania in cel mai mare operator de pe piata de profil din Romania, prin unificarea activitatilor comune ale membrilor grupului si maximizarea valorii serviciilor oferite furnizorilor si clientilor fiecarui membru.

Costin Cunesteanu a ocupat succesiv functii de conducere in cadrul departamentelor de marketing si de vanzari din cadrul diviziei de iluminat a companiei Philips Romania, contribuind la dezvoltarea strategica si operationala a acesteia.

Grupul Fegime reuneste companii independente de distributie a echipamentelor electrice, combinand avantajele oferite de prezenta internationala – strategii unitare la nivel european, schimbul de informatii si de experienta, contracte globale cu marii furnizori, campanii promotionale desfasurate simultan in toate tarile etc. - cu avantajele date de flexibilitatea, agilitatea si serviciile de inalta calitate ale fiecarui membru, in beneficiul clientilor si furnizorilor grupului.

Fegime opereaza la nivel european in 18 tari si inglobeaza peste 230 de distribuitori de echipamente electrice, acestia insumand o cifra de 4.7 miliarde euro si 10% cota de piata. Furnizorii grupului Fegime sunt companii renumite, dintre care amintim Legrand, Philips, Schneider Electric, Eaton, Obo Bettermann, Pypelife etc.

In Romania, Fegime este compus din trei distribuitori de echipamente electrice, Consolight, Levirom si Power Electric, acestia reprezentand 8% din piata romaneasca de profil, cu o cifra de afaceri de 37 milioane euro si peste 200 de angajati, avand filiale in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Craiova.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video