Aerteknika

Identificati elemente de exterior cu ajutorul etichetelor Brady avand o rezistenta de pana la 12 ani, fiind disponibile in 4 culori

Eticheta de identificare de exterior B-8591
vizualizari

Brady_logo

Cea mai rezistentă etichetă de exterior de pe piață rezistă la radiații UV, condiții meteorologice ostile, lichide și abraziune și asigură identificarea clară a echipamentelor de exterior, vehiculelor, componentelor și instalațiilor până la 12 ani. Eticheta de identificare de exterior B-8591 de la Brady Corporation este disponibilă acum în mai multe culori, pentru a deservi mai multe aplicații.

Durabilitate de până la 12 ani

Numeroase soluții de identificare de exterior se decolorează, se micșorează, crapă sau cad după câțiva ani, devenind ilizibile și inutile. Eticheta de identificare de exterior extrem de durabilă, fără halogen, de la Brady rămâne fixată și foarte lizibilă până la 12 ani, chiar și în medii dificile, așa cum arată rezultatele testelor efectuate în condiții meteorologice ostile accelerate, conform ASTM G155, ciclul 1. Eticheta oferă o rezistență excepțională la intemperii și nu necesită folii supralaminate pentru protejarea conținutului.

Identificarea clară și durabilă facilitează utilizarea echipamentelor, componentelor, vehiculelor, instrumentelor și unităților, fără înlocuiri frecvente.
Brady etichete_exterior

Numeroase aplicații de exterior

Imprimată cu negru pe galben, argintiu sau alb și cu alb pe negru, cea mai rezistentă etichetă de exterior este ideală pentru codurile de bare și identificarea dulapurilor electrice, a vehiculelor, echipamentelor, instalațiilor și panourilor solare. Printre posibilele aplicații se numără, de asemenea, identificarea indicatoarelor, a instalațiilor de iluminare, distribuitoarelor automate, unităților de aer condiționat montate pe acoperiș, a ușilor sau scărilor exterioare.

În domenii cu activități sau produse de exterior, precum telecomunicații, construcții și instalații electrice, cea mai rezistentă etichetă de exterior asigură eficiență sporită prin identificarea clară și informații imediat accesibile.

Ușor de creat și de aplicat

Cea mai rezistentă etichetă de identificare de exterior poate fi imprimată la fața locului, cu imprimanta BBP11, BBP12 sau BradyPrinter i7100 de la Brady. Software-ul specializat de tipărire poate oferi o serie de opțiuni de creare a codurilor de bare și serializare pentru imprimarea la fața locului. Această etichetă autoadezivă fără folii supralaminate este ușor de imprimat și aplicat. Numită și B-8591, eticheta de exterior cea mai rezistentă la condiții meteo ostile face parte din seria de etichete Brady WorkHorse™ Series.

Consultați raportul de testare sau obțineți o mostră prin site-ul nostru web.

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romanian Energy Efficient Forum 2018

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare