Lapp Group - lider de piata la nivel global in solutii integrate pentru cabluri si tehnologie de conectare

Lapp Group - lider de piata la nivel global in solutii integrate pentru cabluri si tehnologie de conectare

In clasamentul facut de Universitatea St. Gallen cu scopul de a gasi cea mai buna firma din domeniul sau de activare, compania Lapp Group a fost desemnata castigatoarea categoriei “Solutii integrate pentru cabluri si tehnologie de conectare”. Competentele tehnologice, prezenta internationala si orientarea catre client sunt criteriile care trebuiau a fi indeplinite de catre companiile care doreau sa castige categoria “Lider de piata la nivel mondial”. 

Acesta este cel de-al treilea premiu de elita castigat de producatorul de solutii pentru cablaj si conectare, in acest an. In vara, compania a ajuns pe lista TOP 100 companii de profil. Tot in anul 2016, Lapp a fost nominalizata “Compania care promoveaza valorile familiale” din Germania, in cadrul evenimentului “Familii de Succes 2016”, organizat de catre Ministerul German al Economiei si Energiei.

”Suntem incantati de aceste premii, pe care le vedem ca pe un stimulent pentru a continua proiectele incepute, dar si de a fi in continuare inovativi. Faptul ca Lapp Group a fost nominalizata ca lider de piata in solutii integrate de tehnologie de cablare ne arata ca ne indreptam in directia cea buna cu initiativa ÖLFLEX CONNECT, ” a declarat Andreas Lapp, Presedintele Lapp Holding AG.

“Lapp a fost recunoscut de Universitatea St. Gallen ca lider de piata mondial deoarece mai mult de 50% din vanzarile noastre la nivel de grup sunt generate in afara pietei din Germania - care este unul dintre criteriile pentru acest premiu. Acest lucru demonstreaza dezvoltarea globala cu succes a Grupului Lapp. Lapp Kabel Romania aduce o contributie semnificativa la aceasta pozitie de lider detinuta de catre Grupul Lapp,” a declarat Dan Ionas, Director de Vanzari si Marketing, Lapp Kabel Romania.

 

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare