“Light + Building 2018” cu noi teme si 2,600 expozanti pe calea spre succes

90 vizualizari
Light +Building 2018
Distribuie pe

Light_Building2018

"Connected - Secure - Convenient" este noul motto al viitoarei expoziții Light +Building, care va avea loc cu noi teme principale, o nouă expoziție specială și un nou pavilion expozițional suplimentar la Frankfurt am Main, în perioada 18-23 martie 2018.

Concentrându-se pe problemele esențiale ale "emancipării vieții cotidiene" și ale "echilibrului între estetică și confort", industria se pregătește să prezinte soluții inteligente și interconectate, tehnologii de viitor și tendințe ale designului actual, care sporesc nu numai eficiența economică a clădirilor, dar și confortul și siguranța utilizatorilor, la cel mai mare târg de4dicat tehnologiei de iluminat și serviciilor pentru clădiri. Ca târg al inovațiilor, Light + Building reunește toate sistemele pe bază de energie pentru clădiri și promovează proiectarea integrată a clădirilor cu o gamă de produse fără rival.

În concordanță cu gradul ridicat de dinamism caracteristic pentru acest sector, rezultatele interimare pentru Light + Building 2018 cu greu ar putea fi mai bune de atât. Toți liderii de piață s-au înscris la târg și 2.600 de expozanți sunt așteptați să-și lanseze cele mai recente produse și inovații pe piața mondială de iluminat, electricitate și automatizare în locuințe și clădiri comerciale.

"Light + Building este cadrul pentru idei mari și impulsuri decisive. În consecință, suntem încântați de răspunsurile pozitive ale expozanților și suntem siguri că ediția următoare a Light + Building va rămâne un târg de neegalat pe acest sector", spune Wolfgang Marzin, Președinte și Chief Executive Officer (CEO) al Messe Frankfurt.

Una dintre temele centrale ale viitorului târg va fi tehnologia de siguranță și securitate. Combinația dintre diferite sisteme, cum ar fi monitorizarea video și controlul accesului, interconectarea și integrarea în automatizarea clădirilor sunt aspecte importante de interes atât pentru industrie, cât și pentru utilizatori.

Light_Building2018

Astfel, domeniile automatizării locuințelor și clădirilor și tehnologia de siguranță și securitate controlată de energie vor fi concentrate împreună pentru prima dată în Pavilionul 9.1 la Light + Building 2018 pentru a crea un punct focal - un centru pentru tehnologia integrată a clădirilor - oferind vizitatorilor o imagine completă a întregului spectru de servicii de automatizare a locuințelor și clădirilor, precum și tehnologie pentru securitate și siguranță electrică.

Noua locație se va îmbogăți cu un spectacol special intitulat „SECURE! Connected Security in Buildings" (“Asigură! Siguranță interconectată în clădiri”) și Forumul Intersec, care se va desfășura simultan cu târgul timp de patru zile, în perioada 19-22 martie 2018. Pe lângă prezentarea din Pavilionul 9.1, producătorii de top vor prezenta inovații din domeniul securității și tehnologiei de securitate în alte săli ale târgului și expoziției din Frankfurt. Și, datorită unei broșuri intitulate "Ghid pentru tehnologia siguranței și securității", vizitatorii vor avea la îndemână o imagine rapidă de ansamblu a întregului târg.

Spectacolul special numit "Asigură! Siguranță interconectată în clădiri" este conceput pentru a oferi vizitatorilor o perspectivă asupra modului în care soluțiile tehnice inovatoare pot face o clădire mai eficientă din punct de vedere economic și iau în calcul nevoile personale ale utilizatorilor. Spre deosebire de de prezentările expozanților, spectacolul special va prelua trei aplicații specifice (hotel - birou - industrie) și va combina toate aspectele lor legate de securitate și interfața cu utilizatorul.

Echilibru între estetică și confort

Un punct central în gama de produse de iluminat de la Light + Building 2018 va fi prezentarea celor mai recente tendințe de design ale corpurilor de iluminat de pe piață. Digitalizarea a pregătit calea pentru o nouă dimensiune a designului corpurilor de iluminat iar inovațiile în tehnologia iluminării au mutat spotul de lumină spre oameni și nevoile lor personale, apărând astfel Human Centric Lighting (HCL), aflată în centrul preocupărilor tot mai mult. Aceasta urmărește cum lumina îi influențează pe oameni, sănătatea lor, performanța și bunăstarea.

Ca și în cazul HCL, digitalizarea este cheia gestionării iluminatului stradal și este o condiție prealabilă pentru o varietate de alte servicii, cum ar fi punctele de încărcare pentru e-mobilitate, infrastructura W-LAN, tehnologia senzorilor pentru supraveghere, difuzoarele pentru anunțurile de urgență și butoanele pentru apeluri de urgență. Îmbogățită cu funcții suplimentare de acest tip, iluminatul stradal oferă concepte de iluminat inteligente și este un factor important pentru crearea de orașe inteligente.

Spectrul expozanților Light + Building cuprinde proiectarea corpurilor de iluminat de toate tipurile, iluminatul tehnic și lămpi într-o varietate de variante și pentru toate aplicațiile, nemaivorbind de o gamă largă de componente și accesorii de iluminat, precum și de iluminatul exterior și stradal. Toate se găsesc în Pavilionul 1 (Design Trend Spot) - 6, precum și în Pavilionul 10 și Forum.

„Smartificarea” vieții de zi cu zi

Un rol esențial în construirea și funcționarea clădirilor inteligente conectate la rețea îl joacă tehnologia electrică și de automatizare a clădirilor și a caselor.

Cu tehnologiile sale reprezentative orientate spre soluții complexe, tehnologia electrică joacă un rol esențial în domeniul tehnologiei clădirilor și, numai la Light + Building, există soluții electrice care se găsesc în contextul altor discipline, cum ar fi iluminatul și automatizarea clădirilor. Datorită acestor conexiuni fără rival, industria este capabilă să prezinte o gamă integrată de produse care valorifică la maxim potențialul de economisire a energiei clădirilor.

Prin concentrarea tuturor disciplinelor tehnice, automatizarea clădirilor joacă și ea un rol important: interconectarea și digitalizarea tot mai amplă a instalațiilor electrice sporesc calitatea vieții la domiciliu și la locul de muncă. La Light + Building, industria prezintă soluții și tehnologii orientate nu numai pe consumul mic de energie și satisfacerea așteptărilor de siguranță și securitate, dar și pe opțiunile creative individuale și un nivel ridicat de confort. Vizitatorii vor găsi gama de soluții de sisteme eficiente energetic pentru clădiri, instalații electrice și infrastructură pentru construcții în sala 8.0. În sala 11.0, totul gravitează în jurul tehnologiei instalațiilor electrice și de rețea, în timp ce instalațiile electrice orientate pe design și sistemele pentru clădiri se află în Pavilionul 11.1.

Pe lângă spectrul larg de produse expuse, Light + Building se distinge și printr-un program complementar multilateral de evenimente pentru toți vizitatorii, adică arhitecți, ingineri, proiectanți, arhitecți de interior, designeri, artizani, comerț și industrie, de la expoziții speciale și conferințe de specialitate la prezentări ale ultimelor tendințe.

Informații suplimentare despre Light + Building pot fi găsite pe internet la www.light-building.com

În prezent, douăsprezece târguri din întreaga lume alcătuiesc familia evenimentelor Light + Building - în Argentina, China, India, Rusia și Emiratele Arabe Unite.

Foto: Messe Frankfurt GmbH

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video