Masinile de batut cuie fara cablu, de la HITACHI Power Tools/HiKOKI asigura libertate maxima si confort

657 vizualizari
Hitachi
Distribuie pe

Fără cartuș de gaz sau furtunuri voluminoase

Profesioniștii au acum la dispoziție unelte puternice, ușor de întreținut

Noua generație de mașini de bătut cuie fără cablu de la HITACHI Power Tools / HiKOKI, fără furtun voluminos, compresor sau cartus de gaz oferă profesioniștilor libertate maximă și confort la șantier și la atelier. Noua serie de mașini de bătut cuie fără fir este compusă din cinci modele - două dispozitive pentru cuiele în cadru și trei dispozitive pentru cuiele de finisaj. iF Design-Award 2018, apreciază noua generație de mașini de bătut cuie fără cablu pentru designul, funcționalitatea și ușurința în utilizare.Modelul NR1890DBCL

"Tot potențialul nostru de dezvoltare și inovare a fost utilizat pentru crearea acestei noi generații de mașini de bătut cuie fără cablu ", spune Yasushi Fukui, director general la Koki Holdings Europe GmbH, Düsseldorf. "Acestea oferă avantaje reale pentru cei care lucrează cu lemnul, ușurează procesele din atelier și din șantier făcându-le mai confortabile și mai eficiente.”

Noile modele se află deja în portofoliul de produse oferit de Hitachi Power Tools România.

Combinarea tehnologiei fără fir și a tehnologiei pneumatice

Toate dispozitivele de bătut cuie fără cablu funcționează cu baterii puternice Lithiu-Ion de 18 volți (Li-ion). Datorită sistemului inovator Air Spring Drive de acționare a aerului, ciocanele cu acumulator Li-ion nu necesită o celulă de gaz sau un compresor pentru a genera presiune, iar compartimentul umplut cu aer sub presiune și motorul fără perii reduc ciclurile de service și, astfel, costurile de întreținere.
Noile mașini de bătut cuie fără cablu pot fi folosite pentru orice lucrări ce implică lemnul: în tâmplărie, îmbinări, construcții interioare, case prefabricate din lemn, producerea cutiilor sau paletelor din lemn.

1.650 de cuie per încărcare acumulator

Modelul NT1850DBSL este potrivit pentru cuie cu o lungime de 16 până la 50 mm, cu un diametru al axului de 1,0 - 1,25 mm. Încărcătorul lateral conține fișete de 100 de cuie. În cursul utilizării unei baterii Li-ion de 3A, pot fi prelucrate până la 1.650 de cuie per încărcare, la o viteză de până la 3 cuie pe secunda. Pentru cuiele cu lungimea între 25 și 65 mm (cu diametrul 1,4 - 1,65 mm), poate fi folosit dispozitivul NT1865DBSL pentru bătut cuie de finisare. Acesta procesează până la 1500 de cuie per încărcare. Mașina de bătut cuie NT1865DBAL este utilă pentru cuie de 32-65 mm (diametru 1,8 mm) și procesează până la 1100 de cuie per încărcare, cu baterie Li-ion de 3A.
Noile mașini de bătut cuie în cadru sunt ușor mai puternice decât mașinile de bătut cuie de finisaj: modelul NR1890DBRL pentru cuiele cu cap rotund în cadru de plastic si modelul NR1890DBCL pentru cuie cu cap semi-rotund în cadru colantat cu hartie. Ambele dispozitive sunt suficient de puternice pentru a fixa în lemn cuie cu o lungime cuprinsă între 50 și 90 mm și un diametru de 2,9 până la 3,3 mm. Bateria Li-ion de 5A asigură energia necesară pentru a fixa până la 700 de cuie, cu o viteză de 2 cuie pe secundă.

Siguranța pe primul loc

Noile dispositive cu acumulatori HITACHI Power Tools / HiKOKI pentru cuie sunt capabile de reglarea adâncimii de penetrare fără utilizarea altor scule și au un mecanism de blocare în cazul în care încărcătorul rămâne gol (cu excepția NT1850DBSL). Operatorul poate alege între două setări: declanșarea secvențială pe fiecare acționare a comutatorului sau declanșarea la contact, cu comutatorul de deblocare ținut. Mecanismul de blocare laterală în doi pași împiedică declanșarea involuntară, iar oprirea automată a dispozitivului după 30 de minute de inactivitate oferă siguranță suplimentară.

Modelul NR1890DBRLErgonomic, consum scăzut și întreținere redusă

Designul compact și centrul de greutate echilibrat inteligent al mașinilor de bătut cuie fără fir oferă dispozitivului mai multă manevrabilitate și reduc predispoziția la uzură. Spre deosebire de aparatele cu cartus de gaz, sistemele fără fir HITACHI Power Tools /HiKOKI funcționează fără arderi sau fum. Un alt avantaj îl reprezintă motorul fără perii, care nu numai că are un efect pozitiv asupra manevrabilității, datorită designului său compact și greutății reduse, dar aproape că nu necesită întreținere și, astfel, mărește performanța generală a noilor dispozitive.

Date tehnice:

date tehnice

Hikoki

Hitachi devine HiKOKI
Hitachi Koki Co., Ltd. începe noul capitol din istoria sa. Compania a fost achiziționată de holding-ul American KKR în primăvara anului 2017. În iunie 2018, numele companiei a fost schimbat în Koki Holding Co., Ltd, iar în octombrie 2018, toate echipamentele electrice de la Hitachi Koki vor fi oferite sub numele de marcă HiKOKI. http://www.hitachi-powertools.ro/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video