Noua BSP41 pentru identificarea simpla a tablourilor electrice

Etichete durabile pentru o gamă largă de aplicații

Brady

Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric. Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.

Identificați toate blocurile terminale

Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.
 

Identificarea completă a tablourilor

BSP41 poate identifica și alte elemente dintr-un tablou electric, inclusiv butoane, plăcuțe de identificare și cabluri. Cu BSP41, aproape orice tablou electric poate fi complet identificat, chiar dacă blocurile terminale și componentele sunt de diverse mărci.

Etichete durabile pentru o gamă largă de aplicații

Etichetele rigide compatibile cu blocurile terminale și componentele pentru tablouri de mărcile majore sunt disponibile direct de la Brady. BSP41 imprimă și alte etichete durabile, rigide, pentru a acoperi un număr mare de alte cerințe de identificare pentru constructorii de tablouri, contractorii electrici, instalatori, constructorii de utilaje și de autovehicule, vehicule feroviare și nave. Toate etichetele rigide sunt conforme cu standardul UL94V0 privind inflamabilitatea și DIN/VDE 0472, partea 815 privind produsele fără halogen.

Pentru mai multe informații despre noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 sau pentru a primi o listă de mărci compatibile, contactați Brady la emea_request@bradycorp.com.

Mai multe infrmații sunt disponibile pe: www.bradycorp.com

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare