Upcell Alliance își dublează numărul de membri pentru a susține producția europeană de baterii

81 vizualizari
Upcell Alliance își dublează numărul de membri pentru a susține producția europeană de baterii
Distribuie pe

Upcell Alliance, o organizație non-profit dedicată stimulării colaborării și inovației pe întreg lanțul valoric legat de producția bateriilor în Europa și consolidării autonomiei regiunii, și-a dublat deja numărul de membri din cercetare și industrie. Fondată în noiembrie 2022, alianța s-a extins rapid de la 38 de membri fondatori la 75 în doar șase luni, vizând 180 până la sfârșitul anului 2023.

În timp ce Europa caută să-și revitalizeze sectorul industrial, guvernele de pe întreg continentul investesc fonduri substanțiale pentru a atrage noi industrii și a concura la nivel global. Aceste investiții din surse publice și private reprezintă o oportunitate promițătoare pentru creșterea economică la nivel european și semnalează o potențială renaștere în peisajul industrial al regiunii.

Pentru a profita de această oportunitate, alianța dă putere membrilor să dezvolte și să colaboreze la tehnologii inovatoare care respectă standardele europene de mediu. În plus, Upcell Alliance îndrumă și sprijină în mod activ guvernele să găzduiască proiecte și să finanțeze soluții realizate în Europa. Până în prezent, alianța a contribuit cu succes la lansarea a două proiecte europene și a creat numeroase parteneriate în Franța și Spania.

„Suntem încântați de succesul Upcell Alliance până în prezent și încrezători în creșterea sa continuă și impactul pozitiv asupra industriei de fabricare a bateriilor din Europa. Suntem mândri că facem parte din această mișcare”, a spus Claude Laperiere, Președintele Upcell Alliance și European Battery Director - OEM Supply Chain la Schneider Electric.

Privind în perspectivă, Upcell Alliance și-a stabilit un obiectiv ambițios, de a atinge 40 de proiecte anual, solidificându-și angajamentul față de producția europeană de baterii.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video