Aerteknika

Solutii fiabile pentru cerinte de identificare specifice

custom_printer_label
vizualizari

brady

Brady Corporation dezvoltă etichete și soluții de identificare fiabile care rezistă la temperaturi extreme, substanțe chimice, presiune sau fricțiune.
Aceste etichete testate oferă mai multă siguranță în unitățile de lucru, depanarea mai eficientă, trasabilitatea completă și alte avantaje legate de identificare în aplicații și medii dificile.

 printer label

Toate suprafețele, orice mediu

Chiar și suprafețele complexe din medii industriale dificile pot fi identificate în mod durabil cu o etichetă de identificare profesionistă. Brady recurge la știința materialelor, expertiză și experiență globală într-un mare număr de industrii pentru a dezvolta etichete de identificare care aderă pe suprafețe curate, cu asperități, cu ulei și cu pulbere și care rămân lizibile când sunt expuse la temperaturi extreme, substanțe chimice, abraziune și presiune.

Eticheta dumneavoastră de identificare

Companiile care întâmpină provocări legate de identificare pot contacta Brady pentru a găsi o soluție durabilă. Echipele de servicii pentru clienți și de cercetare și dezvoltare pot propune o etichetă standard sau pot studia și construi etichete noi pentru a soluționa cerințe de identificare unice. Componentele disponibile pentru etichete personalizabile includ materiale de etichete, adezive, straturi superioare, folii de laminare, dimensiuni, culori, forme, dispuneri și materiale imprimate în prealabil.etichete_imprimate

Imprimabile la fața locului

La fel ca etichetele standard, și etichetele personalizabile pot fi imprimate sau finalizate oriunde. Instalați actualizarea de firmware pe imprimanta dvs. de etichete Brady cu capacitate de personalizare, încărcați rolele de etichete personalizate, adăugați manual sau automat informațiile specifice care trebuie imprimate și pe care trebuie să le afișeze și identifice eticheta.

Folosind etichete de identificare durabile și conforme cerințelor dvs. de la Brady, veti obține avantaje importante cum ar fi: sporirea productivității, creșterea eficienței mentenanței, trasabilitate completă, creșterea nivelului de siguranță din unitățile de lucru precum și de alte avantaje legate de identificare.

 

customized label

Contactați Brady la emea_request@bradycorp.com

Mai multe informații la: www.bradycorp.com

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare