A treia editie GIS, despre arhitectura de interior, design si iluminat, in proiectele de birouri, hoteluri si cladiri comerciale

169 vizualizari
giorgio borruso design
Distribuie pe

Expoconferinta Internationala de Arhitectura GIS continua sa promoveze proiectele recente de interior si design, inovative si sofisticate, premiate in cadrul ultimelor editii ale Red Dot Design Awards, Interior Design Best of Year Awards, AIA/LA Design Awards, A.R.E. Retail Design Awards, Good Design Awards si Lighting Design Awards.

Evenimentul este organizat de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, in parteneriat cu IFI, The International Federation of Interior Architects/Designers si IALD, International Association of Lighting Designers.

Tematica generala a editiei din 2013 este „interior architecture and design, product design, lighting design and engineering”. Evenimentul imbina partea de show cu partea tehnica, prezentarile proiectelor din sesiunile plenare cu workshop-urile aplicate.

GIS se adreseaza arhitectilor, proiectantilor, inginerilor de instalatii si de lumini, mediilor de specialitate, universitar si academic, proprietarilor si managerilor de hoteluri si restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri si cladiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu produse si tehnologii inovatoare, tuturor celor interesati de arhitectura de interior si design.

Mai multe pe www.iegis.ro

Giorgio Borruso, Red Dot Design Award 2012, Best of the Best

Carlo Pazolini © Giorgio Borruso Design

Giorgio Borruso este invitatul special al celei de-a treia editii a Expoconferintei de Arhitectura GIS. Arhitect si designer italian, Borruso este cunoscut in special pentru lucrarile sale de design inovator pentru celebre case de moda si pentru marii retaileri de fashion. Pana in prezent, lucrarile sale au primit peste 80 de premii internationale de design, au aparut in peste o mie de publicatii si sunt expuse in colectiile muzeelor Chicago Athenaeum si Red Dot Museum.
Proiectele lui Giorgio Borruso sunt descrise deseori ca fiind experimentale, cu numeroase elemente dinamice, suprarealiste, onirice, cu elemente sculpturale, datorita aspectului lor final, dar si datorita combinatiilor inedite de materiale. Designerul a devenit celebru odata cu deschiderea punctului de desfacere Miss Sixty din South Coasta Plaza. Printre cele mai cunoscute proiecte se numara sediile Fornari Group din Milano si Carlo Pazolini din Milano, New York, Roma si Londra.
Giorgio Borruso a castigat in 2012, cu proiectul Carlo Pazolini, marele premiu Red Dot Design Award, Best of the Best

David Atkinson, Lightning Designer of the Year

© David Atkinson Lighting Design Limited

David Atkinson este fondatorul si directorul de creatie al companiei David Atkinson Lighting Design (DALD), cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul iluminatului arhitectural.
In 2011 David Atkinson a primit titlul the Lighting Designer of the Year. Pentru proiectele sale originale, creative, cu o abordare interactiva, David a castigat Lighting Design Awards, cel mai important concurs international din domeniul iluminatului, de trei ori: in 2011, 2010 si 2007.
Proiectele premiate: Sky Gallery&Backstage Bar, The British Music Experience, Lost World’s Qatar si National Waterfront Museum vor fi prezentate la Bucuresti in luna mai.

Martin Gran prezinta proiectele Snohetta Design

© Snøhetta Design

Martin Gran este CEO al Snøhetta Design si Partener in cadrul cunoscutului birou international de arhitectura Snøhetta. Martin va prezenta la GIS 2013 cele mai recente proiecte Snøhetta Design.

Workshop-uri sustinute de organizatiile internationale IALD si IFI
The International Federation of Interior Architects/Designers (IFI) si International Association of Lighting Designers (IALD) sunt partenerii workshop-urilor din cadrul celei de-a treia editii GIS.
Ozgen Osman Demirbas, membru in board-ul IFI si prodecan al Facultatii de Arte Plasticr si Design din Izmir va sustine unul dintre workshop-urile de design interior, iar David Atkinson, membru asociat al IALD, va sustine un workshop despre iluminatul cladirilor publice.
IFI reprezinta interesele a peste 270.000 de arhitecti, designeri si cadre didactice din 110 tari. Organizatia are sediul permanent in Montreal si un birou regional in Singapore. Fondata in anul 1969, cu sediul la Chicago, Illinois, SUA, IALD este o organizatie recunoscuta pe plan international si dedicata exclusiv designerilor profesionisti din domeniul iluminatului. IALD urmareste stabilirea standardului global pentru excelenta in lighting design.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video