Aerteknika

Tuburile termocontractabile de la TE Connectivity - ofera protectie la abraziune, coroziune si zgomot

Tuburile termocontractabile de la TE Connectivity
vizualizari

Tuburile termocontractabile de la TE Connectivity oferă izolare electrică, protecție mecanică, etanșare față de mediu și detensionare, pentru aplicații precum etanșarea conectorilor, tranziții cablu conector, întreruperi. Ele reprezintă o alternativă puternică la utilizarea benzilor sau la aplicarea unor materiale tip turnare. Un avantaj important este acela că, în urma încălzirii, tuburile preiau dimensiunea și forma substratului, fiind în același timp ușor și rapid de instalat. Rapoartele mari de contractare fac posibile repararea majorității învelișurilor de cablu, fără îndepărtarea conectorilor. Disponibilitate într-o plajă mare de materiale, culori și dimensiuni. Tuburile sunt livrate în diferite forme precum bobinat, lungimi de 1,2m, precum și piese tăiate. Variantele de tuburi transparente permit inspectarea componentelor acoperite, oferind o excelentă transmitere a luminii.

Caracteristici produse

 • Lungime versiune bobinată, lungimi de tăiere non standard
 • Mai multe produse sunt oferite în versiune ignifugă FR
 • Conformitate cu standardele AS23053 și MIL-PRF-46846
 • Majoritatea au recunoaștere UL/ certificare CSA
 • Inspecție SPC / datepe piesele tăiate
 • Specificații și toleranțe particularizate
 • Diferitele materiale respectă cerințe specifice

Aplicații: reprezintă o alegere eficientă pentru numeroase aplicații comerciale și militare: izolare electrică și protecție a componentelor în linie, a terminalelor deconectate. Pot grupa cabluri oferind o soluție flexibilă. Tuburile permit de asemenea identificarea cablurilor sau terminalelor prin cod de culoare.

Exemple de produse:

 

tub termocontractabil transparent

Tub termocontractabil transparent, seria PTCM de la TE Connectivity -  Nr. stoc RS  364-2528

Acest tub termocontractabil este flexibil, și este de fapt un dublu tub. El dispune integrat și de un adeziv ce se topește la încălzire. Este oferită astfel protecție mecanică și la mediul exterior pentru cabluri și terminale.
Exemplul dat oferă un raport de contracție de 6:1, are un diametru de 9mm, o lungime de 1,2 m și face parte din seria PTCM.
 

 

Tub termocontractabil negru

Tub termocontractabil negru, seria VERSAFIT de la TE Connectivity -  Nr. stoc RS  252-7709

Tubul termocontractabil, de culoare neagră, face parte din seria VERSAFIT. Raportul de contracție este 2:1, diametrul tubului este de 7.1mm, iar lungimea este de 8m.
 

 

Fie că sunteți acum în căutarea unui cablu, conector sau orice altă componentă tehnică sau doar vă faceți planuri pentru dezvoltarea sau întreținerea proiectelor, căutați componentele necesare marca TE Connectivity pe www.rsromania.com.

Aurocon COMPEC SRL
Distribuitor autorizat RS Components
021 304 62 33
compec@compec.ro

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare