Curățenia de primăvară în curte: recomandări pentru mașinile de spălat cu presiune

1 vizualizari
masini de spalat cu presiune
Distribuie pe

Primăvara este anotimul când trebuie să acorzi cea mai mare atenție casei și grădinii tale. Este momentul ideal, când natura se trezește la viață și temperaturile devin mai prietenoase, permițându-ți să lucrezi afară. Și dacă despre toaletarea copacilor și tunderea gazonului am vorbit în articole anterioare, astăzi vom acorda o atenție deosebită casei, în special pereților exteriori, teraselor și foișoarelor. Iar pentru acest lucru, avem nevoie de câteva recomandări pentru alegerea mașinilor de spălat cu presiune. Opțiunile sunt diverse, așa că alegerea trebuie aliniată la nevoile și așteptările fiecăruia dintre noi în raport cu produsul dorit și ceea ce ne dorim să facă.

 

Tocmai de aceea, având în vedere că scopul nostru este acela de a avea o curte și o casă cât mai curate, ne vom îndrepta atenția către mașinile de spălat cu presiune semiprofesionale, care își fac treaba foarte bine, însă fără a avea un cost foarte mare. Un exemplu în acest sens este Makita HW102, cu alimentare electrică și o putere de 1300 W. Greutatea redusă, de numai 5,8 kg, precum și mânerul retractabil din aluminiu o fac extrem de ușor de manevrat și transportat de către utilizator, precum și foarte eficientă în curățarea grădinilor, teraselor, marchizelor și a curților, în general. De asemenea, aceasta poate fi folosită și pentru spălarea automobilelor, căpătând astfel dublă utilitate, la un raport calitate-preț excelent.

O altă recomandare de mașină de spălat cu presiune, ceva mai puternică este ProGarden LT504-1800C, cu o putere nominală de 1800 W, debit maxim de 7 litri/minut și presiune de 130 bari. Astfel, motorul puternic generează o presiune mai mare determinând o curățare profundă, iar mânerul, roțile și furtunul de 7 m o fac extrem de ușor de manevrat. Aparatul de spălat cu presiune Progarden LT504-1800C este un echipament care se utilizează foarte ușor de către oricine, fără să fie necesare cunoștinte de specialitate. Aparatul Progarden este potrivit pentru spălarea și curățarea mobilierului de grădină și terasă, a teraselor, curților, gardurilor și a pereților casei. De asemenea, poate fi folosit cu succes și în spălătorii auto, la activitatea de prespălare a mașinilor.

Nu în ultimul rând, aparatul de spălat cu presiune STIHL RE 119  este excelent pentru operațiunile de curățenie din preajma casei și grădinii. Fiind prevăzut cu cuplă rapidă la ieșirea de înaltă presiune, mâner telescopic și de transport din aluminiu, acesta devine extrem de ușor de transportat. De asemenea, datorită diametrului mărit al roților, a sistemului de prindere pentru stropit și alte accesorii, și a furtunului de mare presiune cu armătură de oțel, de 8 m lungime, acesta este și foarte ușor de manevrat.

Pentru o ofertă mai variată, vă invităm să consultați magazinul online de scule electrice de mână și accesorii TehnicBazar.ro, unde veți putea găsi modele de la branduri precum Bosch, Makita, Stihl și Karcher și veți putea compara specificațiile produselor. În plus, veți găsi și o gamă variată de accesorii necesare mașinilor de spălat cu presiune, precum: ac pentru spumă, prelugitor lance, perie, filtu de apă, furtun prelungitor, acc de curățat terase și ac de curățat țevi.

alegere aparat spalat presiune 2

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video