Aerteknika

Delta Studio a inaugurat al doilea showroom in Cluj-Napoca

showroom Delta Studio Cluj Napoca
vizualizari

Compania romaneasca Delta Studio, lider national in domeniul designului de interior, a inaugurat, pe 21 iunie, al doilea showroom din Cluj-Napoca. Spatiul de 500 mp din incinta Park Lake (vis-a-vis de Iulius Mall) este amenajat cu finisaje exclusiviste, sanitare si mobilier de top.delta studio showroom

 „Prin deschiderea acestui nou showrom in Cluj, ne propunem sa aducem un element de noutate pe piata locala, prin solutii de amenajare interioara conform celor mai noi tendinte in design si tehnologie. Parteneriatul  cu grupul spaniol Porcelanosa, lider mondial in domeniu, reprezinta o garantie in acest sens”, a declarat Dragos Bonea, director general Delta Studio.

Jorge García, reprezentant Porcelanosa Grupo, a vorbit despre importanta acestei investitii:

„Este primul showroom Porcelanosa pe care il deschidem in Cluj-Napoca, dupa ani intregi in care am incercat sa intram pe aceasta piata. Pana acum, ne-a fost, practic, imposibil, deoarece piata clujeana era concentrata pe materiale de constructii economice. Datorita boom-ului imobiliar (inclusiv cu preturi de vanzare pe metrul patrat mai mari decat in Bucuresti) si impreuna cu cel mai important partener Porcelanosa din Romania, Delta Studio – de altfel singurul cu potentialul necesar pentru a realiza acest pariu, alaturi de noi – speram sa putem intra pe segmentul rezidential premium.”

Jorge Garcia

In luna mai 2018, Delta Studio a inaugurat showroom-ul din strada Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca, realizat in colaborare cu producatorul Kerama Marazzi.

Despre Grupul Porcelanosa
Porcelanosa Grupo este lider mondial si trendsetter in domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, detinand opt fabrici in Spania si o retea de peste 150 de magazine in toata lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan - New York. Grupul are o cifra de afaceri anuala de peste 1 miliard de euro si este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Colectiile Porcelanosa sunt semnate de nume celebre de arhitecti si designeri la nivel mondial: Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.
Despre Delta Studio
Delta Studio este lider si reper important pe piata amenajarilor interioare de lux din Romania, detinand o retea de 12 showroomuri in cele mai importante orase din tara, avand o experienta de peste 20 de ani si reprezentand cele mai importante branduri existente la nivel mondial.
Prin sloganul „amenajari inteligente”, Delta Studio isi propune sa fie cea mai buna optiune atat pentru clientii de lux, cat si pentru cei care dispun de bugete mai reduse, dar isi doresc o amenajare deosebita, in acord cu cele mai noi tendinte in design si tehnologie.

Noul showroom Delta Studio poate fi vizitat de luni pana sambata pe Str. Galați 2, in incinta Park Lake, vis-a-vis de Iulius Mall.

www.deltastudio.ro

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare