Aerteknika

Instalatia sanitara: 3 ponturi pentru alegerea componentelor potrivite

Nicometaltub
vizualizari

Instalatia sanitara reprezinta totalitatea conductelor si tevilor dintr-o locuinta, circuitele de apa si modalitatile de incalzire si canalizare. Astfel, un sistem sanitar rezistent devine esential pentru oricine isi doreste o casa care sa poata fi utilizata la capacitate maxima si care sa ofere un confort sporit. Daca si tu iti doresti sa beneficiezi de un astfel de camin, descopera in acest articol cateva ponturi care te vor ajuta sa alegi componentele instalatiei sanitare potrivite pentru casa ta.

Iata 3 ponturi pentru alegerea componentelor unei instalatii sanitare REZISTENTE:

1. Sistemul de canalizare

Atunci cand alegi sistemul de canalizare pentru locuinta ta, este foarte important sa tii cont de debitul maxim al apei provenita atat din baie, cat si din bucatarie, dar si de faptul ca materialul din care sunt fabricate elementele de scurgeri si canalizare trebuie sa fie unul rezistent. De asemenea, pentru o buna functionare a acestui sistem si, implicit, a intregii instalatii casnice, trebuie sa iei in calcul si un canal de scurgere in exteriorul locuintei, capabil sa preia din scurgerile pluviale sau menajere. Cu siguranta, daca vei avea in vedere toate aceste aspecte, vei reusi sa faci cea mai potrivita alegere pentru casa ta.

2. Tevile si fitingurile pentru sudura

tevi si fitinguri pentru suduraReferitor la alegerea tevilor necesare pentru instalatia sanitara a casei tale, trebuie sa tii cont de o serie de aspecte. In primul rand, materialul din care sunt realizate trebuie sa fie sigur, astfel incat sa nu intervina asupra apei potabile. In al doilea rand, acestea trebuie sa respecte reglementarile in rigoare pentru standardele de calitate si sa fie rezistente la coroziune, apa dura si calcar. In acest sens, gasesti pe site-ul https://www.nicometaltub.ro/produse/teava-din-otel tevi din otel, cu o durata de viata de aproximativ 40 de ani si care au rezistenta ridicata la presiune. In plus, pentru a lua cea mai buna decizie in privinta fitingurilor pentru sudura, poti sa vezi oferta Nicometaltub si sa le comanzi pe cele mai potrivite pentru instalatia sanitara din casa ta, astfel incat acestea sa asigure o curgere normala a lichidelor.

3. Obiectele sanitare

In ceea ce priveste obiectele sanitare, este de preferat sa pui accentul nu doar pe aspectul, ci si pe caracteristicile acestora, in asa fel incat sa raspunda tuturor nevoilor tale. Astfel, opteaza pentru o cada suficient de adanca si cu o lungime satisfacatoare si alege o chiuveta cu picior de sustinere sau integrata intr-un corp de mobilier, pentru a preveni desprinderea acesteia de pe perete. De asemenea, mizeaza pe un vas de toaleta ale carui piese sunt durabile si de calitate. In mod cert, daca vei tine cont si de acesti factori, nu doar de cel estetic, vei reusi sa achizitionezi obiectele sanitare potrivite pentru o instalatie casnica rezistenta.

Acestea fiind spuse, daca iti doresti ca locuinta ta sa fie perfect functionala si sa iti ofere toate conditiile de confort, pune in practica aceste sfaturi atunci cand alegi componentele pentru instalatia sanitara.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare