CESAROM va produce in 2013 la Cluj Napoca peste 1 milion mp de gresie portelanata

184 vizualizari
Cesarom
Distribuie pe


Unul din trei cumparatori de placi ceramice opteaza pentru achizitia de gresie portelanata, potrivit datelor Lasselsberger Romania, detinatorul brandului Cesarom si principalul producator local de profil, urmand ca numarul celor interesati de astfel de produse sa creasca constant de la an la an.

„Gradul foarte redus de absorbtie a apei, rezistenta la cicluri repetate de inghet - dezghet, la abraziune si la alunecare sunt principalele avantaje ale gresiei portelanate, aceasta castigand tot mai mult increderea consumatorilor romani”, a declarat Sergiu Apolzan, Director Vanzari al Lasselsberger Romania.

Acesta a subliniat ca, pentru a veni in intampinarea cererii in crestere pentru astfel de produse, Lasselsberger Romania a lansat, incepand cu finele lunii aprilie, productia de gresie portelanata in fabrica Sanex din Cluj Napoca.

„In prima luna de productie volumul de placi portelanate fabricate la Cluj Napoca a ajuns la peste 180.000 de metri patrati. Cesarom ar putea produce pana la finele anului 1 milion de metri patrati”, a mai spus Sergiu Apolzan, adaugand ca, in timp scurt, se poate gandi o capacitate de productie de gresie portelanata ce poate atinge pana la 2,5 milioane de metri patrati.

Noile placi produse in fabrica Sanex sunt cuprinse in sapte colectii speciale. Acestea adopta stiluri moderne, dar si clasice sau rustice si poarta nume sugestive inspirate de caracteristicile produselor - Boston, London, Cementi, Doga, Garden, Piazzetta si Pietra di Mare.

Unde este recomandata gresia portelanata
In momentul alegerii tipului de gresie dorit, trebuie luata in considerare destinatia acesteia si, de asemenea, trebuie facuta diferenta intre o gresie de interior si una de exterior. Gresia portelanata elimina toate aceste probleme, putand fi utilizata cu usurinta in orice tip de spatiu.
Potrivit reprezentantilor Lasselsberger Romania, in cazul unei locuinte, gresia portelanata, desi este destinata exteriorului, poate fi folosita cu succes la interior, in bai, bucatarii sau holuri. De asemenea, placile portelanate sunt recomandate si pentru demisoluri, subsoluri, crame sau garaje interioare.
„O parte dintre cumparatori aleg placile portelanate chiar si pentru livinguri sau dormitoare datorita modelelor deosebite si a gradului ridicat de rezistenta la abraziune”, a mai spus Sergiu Apolzan.
Special creata pentru a rezista la cicluri de inghet - dezghet, gresia portelanata are ca principala destinatie suprafetele exterioare: terase, balcoane, fatade si alei.

 

Gresia portelanata in diverse tipuri de proiecte
Calitatile deosebite ale placilor portelanate fac din acestea o optiune viabila si pentru alt tip de proiecte, nu doar rezidentiale.
„Gresia portelanata este potrivita si pentru spatiile cu conditii severe de exploatare, cum ar fi spatii comerciale, spatii industriale, aeroporturi, restaurante, scoli sau spitale”, a mai afirmat Sergiu Apolzan.
In plus, acest tip de produs poate fi folosit chiar si la amenajarea de pasaje, trotuare sau la constructia de fantani decorative.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video