Cursuri 2014 Romania Green Building Council

45 vizualizari
Romania Green Building Council
Distribuie pe

 

 

Romania Green Building Council prezinta cursurile 2014 in cadrul platformei de certificare
"Green Building Professional"
GB PRO - Program de Certificare si Training la nivel European

Romania Green Building Council a initiat un program de certificare si training pentru a extinde gradul de competenta in domeniul constructiilor verzi, dedicat specialistilor care activeaza in industria constructiilor si domenii conexe, care doresc sa se implice activ in transformarea sustenabila a mediului construit.

In cadrul cursurilor, participantii au parte de o introducere complexa in diferitele fatete ale constructiilor verzi, trecand prin aspecte financiare, certificari voluntare, proiectare, materiale si instalatii, managementul cladirilor verzi, amenajarea spatiului exterior si metode de reducere a consumului.

Programul a fost creat anume pentru a asigura instruirea interdisciplinara avand in vedere ca pentru implementarea cu succes a proiectelor de constructii verzi, colaborarea intre experti din industrii diferite este esentiala. Cursurile includ o parte teoretica si studii de caz furnizate de experti in domeniu, activi atat la nivel national cat si international.
Luand ca exemplu modelele de dezvoltare ale pietei de constructii verzi din alte tari si tinand cont de cresterea activitatii in acest domeniu in Romania, este de asteptat ca aceasta certificare sa creasca nivelul de recunoastere si sa garanteze competenta in acest domeniu al participantilor la training. Sustinut la nivel global de World Green Building Council, rezultat al unui fond comun de cunostinte care este perfectionat si actualizat constant intre consilii, certificarea este recunoscuta international. Astfel, platforma GBC Pro s-a dezvoltat pe un model de open source, o platforma deschisa pentru dezvoltarea unui sistem de specializare bazat pe impartasirea cunostintelor si sprijinul acordat diferitelor organizatii in cadrul retelei Consiliilor pentru Cladiri Verzi.


Cursuri GB PRO

Cateva dintre cursurile Green Building Professional le puteti vedea mai jos, iar pentru a consulata calendarul de anul viitor, va rugam accesati link-ul: http://bit.ly/1bPR8mg

Designul Solutiilor de Iluminat si Cladiri Inteligente - solutiile de iluminat sustenabile si integrarea acestora in cadrul Sistemelor de Management al Cladirilor pentru a genera performante ridicate

Principii Sustenabile de Proiectare Arhitecturala - alegerea locatiei si orientarea cladirii in functie de sursele de lumina si caldura, solutii de iluminare naturala si ventilatie, precum si sfaturi de succes pentru proiecte de constructii durabile

Case Zero Energie - Integrarea solutiilor regenerabile poate fi de ajutor in anumite situatii: incorporarea principiilor de proiectare specifice caselor pasive au o influenta decisiva in faza de proiectare pentru reducerea consumului de energie.

Crearea si Managementul Birourilor mai Verzi - multiple solutii sustenabile destinate cladirilor de birouri. Va include atat dezvoltarea unui program de birou verde, cat si modalitati de obtinere a unei certificari internationale.


Calendar 2014

Pentru mai multe informatii puteti sa ne contactati Training@RoGBC.org


Prezentare in platforma RoGBC

Aveti oportunitatea unei sponsorizari personalizate, putand sustine o prezentare in cadrul cursurilor noastre din platforma Green Building Professional (cursul poate fi ales de comun acord).
Pentru detalii va rugam sa contactati echipa RoGBC la adresa Training@rogbc.org


Pentru obtinerea certificarii "Green Building Professional" este necesara participarea la cel putin zece cursuri dintre care opt sunt obligatorii iar doua pot fi alese dintr-o serie de module optionale. Programul a fost creat special pentru a asigura instruirea in domenii de specialitate diferite avand in vedere ca pentru implementarea cu succes a proiectelor de constructii verzi, colaborarea intre experti din domenii diferite este esentiala. Cursurile vor include o parte teoretica si studii de caz furnizate de experti in domeniu activi atat la nivel national cat si international. Certificarea obtinuta este recunoscuta la nivel international in cadrul retelei World Green Building Council.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video