Aerteknika

Schüco BlueCon – acces in interiorul casei, printr-o simpla conectare Bluetooth

aplicatia Schüco BlueCon
vizualizari

Alukönigstahl, reprezentatul Schüco International în România, lansează Schüco BlueCon - modulul de control al accesului, ce utilizează tehnologia Bluetooth și permite deblocarea ușii casei fără a folosi cheia, îndeplinind, în același timp, cele mai înalte standarde de securitate. Acest produs este dedicat segmentului rezidențial premium.

Modulul este ascuns în falțul ușii și verifică autorizarea accesului în momentul în care cineva se apropie de ușă. Mai mult decât atât, autorizarea poate fi setată individual, flexibil sau doar pentru anumite persoane, iar deschiderea ușii este posibilă atât în mod automat, prin intermediul aplicației BlueCon, cât și manual.Schüco BlueCon

Mod de acționare

Aplicația Schüco BlueCon este disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store și este intuitivă în utilizare. Modalitatea de deschidere a ușii poate fi configurată în trei feluri. Funcția de ”auto-deblocare”  permite deschiderea automată a ușii de îndată ce există o conexiune Bluetooth între modul și un telefon smartphone.
Tehnologia permite ca administratorul modulului de control al accesului să atribuie autorizație individuală de acces fiecărui utilizator, pe o perioadă permanentă, recurentă sau unică. Mai mult decât atât, funcția de înregistrare oferă administratorului o prezentare completă a comenzilor executate asupra modulului.

Siguranță

Datorită tehnologiei de criptare dublă AES 128 bit, sistemul Schüco îndeplinește cele mai înalte standarde de securitate, mai ales că încuietoarea poate fi reconfigurată la setările din fabrică numai de către administrator. Mai mult decât atât, criptarea digitală este reînnoită odată la 24 de ore sau la orice interval impus de administrator. Iar, dacă smartphone-ul este pierdut, accesul neautorizat poate fi prevenit schimbând parola contului, prin intermediul aplicației sau prin resetarea modulului.

Schüco BlueCon

Fabricare și instalare

Sistemul este integrat direct în falțul ușii pentru construcțiile Schüco ADS SimplySmart și Schüco ADS, fiind vizibil numai în momentul în care ușa este deschisă, design-ul acesteia nefiind afectat. De asemenea, Schüco BlueCon este echipat cu doze pre-asamblate, fiind instalat cu ușurință la ușile noi cu setul de cabluri Schüco plug-and-play, dar sunt posibile și echipări ulterioare ale ușilor deja existente.​​

Pentru mai multe informatii, vizitați site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019